ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο δοκιμαστικά ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις πρωτοσέλιδα.Μεσσηνία ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά τραγελαφικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ξεκίνησε το πανηγύρι και φέτος στην Κυπαρισσία

Στο 100% φτάνει η πληρότητα των θέσεων στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας, το οποίο ξεκίνησε από χθες με τους περισσότερους εμπόρους και μικροπωλητές να είναι στις θέσεις τους. Είναι ένα ιστορικό πανηγύρι, με ζωή πάνω από 100 χρόνια, όπως επισήμανε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο οποίος χθες το επισκέφθηκε κατά την έναρξή του.
Σε δηλώσεις του σημείωσε: "Ξεκίνησε το υπεραιωνόβιο ιστορικό πανηγύρι της Αρκαδιάς στην πρωτεύουσα του Δήμου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία. Από την πλευρά του δήμου έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την τήρηση της νομιμότητας και λειτουργικότητας του πανηγυριού. Η πληρότητα των θέσεων από πλευράς εκθετών έχει αγγίξει το 100%, από ό,τι μας έχουν πει οι υπηρεσίες μας. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και αυτή την φορά βρίσκοντας προϊόντα που είναι της αρεσκείας του και είναι σε φθηνές τιμές, τιμώντας το ιστορικό πανηγύρι που για 100 και πλέον χρόνια ζωογονεί την τοπική οικονομία. Περιμένουμε πάρα πολλούς επισκέπτες και καλούμε όλους τους Μεσσήνιους και πέρα των ορίων της Μεσσηνίας να επισκεφθούν την Αρκαδιά και την ημέρα του Σταυρού όπου θα κορυφωθούν οι θρησκευτικές εορτές. Την παραμονή, την Παρασκευή θα γίνει ο αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου. Το Σάββατο το πρωί θα τελεστεί θεία λειτουργία. 
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.