ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο δοκιμαστικά ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις πρωτοσέλιδα.Μεσσηνία ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά τραγελαφικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ενώ αναβαθμίσαμε σε IOS7 η apple ετοιμαζει την έκδοση 7.01

Ενώ όλοι κάνουν αναβάθμιση σε iOS 7 η Apple δοκιμάζει ήδη την έκδοση iOS 7.0.1 και ετοιμάζει το νέο iOS 7.1 για τον Οκτώβριο. Ναι, το αγαπημένο σου iPhone και iPad θα αποκτήσουν νέα αναβάθμιση iOS 7.0.1 σύντομα. Σχεδόν το 30% όλων των κατόχων iPhone και iPad αναβαθμίστηκαν σε μια μόλις μέρα στο νέο iOS 7. Επίσημα στατιστικά δεν υπάρχουν αλλά οι εταιρείες mobile ads με κοινό εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο προσφέρουν τα νούμερα αυτά. Ήδη προέκυψαν και τα πρώτα προβλήματα ασφαλείας με bug στο iOS 7 που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ξεκλειδώσει το iPhone / iPad.
IOS 7.0.1 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ, DOWNLOAD ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Αυτά μαζί με άλλα προβλήματα αναμένεται να διορθώσει η νέα έκδοση του iOS 7.0.1 στο αγαπημένο σου iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPad και iPad mini. Η Apple δεν ετοιμάζει απλά την νέα έκδοση με διορθώσεις και βελτιώσεις αλλά ήδη δοκιμάσει τις αλλαγές σε πραγματικό hardware iPhone και iPad. Λογικά η ενημέρωση θα εμφανιστεί μόλις μεγάλο μέρος των iPhone και iPad έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε iOS 7.0. IOS 7.1 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ IPAD 5 ΚΑΙ IPAD MINI 2 ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2013 Παράλληλα ετοιμάζεται και η νέα έκδοση του iOS 7.1. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η νέα έκδοση που θα δοθεί στην αγορά μαζί με τα δύο νέα iPad 5 και iPad mini 2 που θα ανακοινώσει η Apple σε ειδικό event τον Οκτώβριο 2013. Η ημερομηνία ταιριάζει με προηγούμενες πληροφορίες και διαρροές σχετικά με τα νέα iPad 5 και iPad mini 2. Νέο hardware και νέα έκδοση του iOS 7.1 για να αναδείξει τα νέα χαρακτηριστικά. Φυσικά το νέο iOS 7.1 θα είναι κατάλληλο για αναβάθμιση και για το iPhone 5S και iPhone 5C. Προς το παρόν, αν δεν έχετε ήδη αναβαθμιστεί σε iOS 7 καλό θα ήταν να το κάνετε. Αν έχετε iPhone και iPad με jailbreak είναι καλό να περιμένετε εκτός και αν δεν έχετε πρόβλημα να χάσετε το jailbreak. Για όλους τους άλλους με iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad και iPad mini το μόνο που αρκεί είναι δύο απλά βήματα για την αναβάθμιση σε iOS 7.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.