ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο δοκιμαστικά ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις πρωτοσέλιδα.Μεσσηνία ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά τραγελαφικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Μειωμένη παραγωγή λαδιού φέτος του χωριού,αλλά και γενικότερα στον νομό.

 Μειωμένη παραγωγή λαδιού φέτος του χωριού,αλλά και γενικότερα στον νομό είναι η διαπίστωση όταν επισκεφτείς αυτή την στιγμή τους ελαιώνες.Έτσι η νέα ελαιοκομική χρονιά που ξεκινάει σε λίγο αναμένεται να είναι δύσκολη για τους Μεσσήνιους ελαιοπαραγωγούς.
 Κατ’ αρχήν οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την άνοιξη δεν επέτρεψαν να εξελιχθεί ομαλά η ανθοφορία, με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές να μην υπάρχει καθόλου παραγωγή. Έτσι η παραγωγή θα μειωθεί αισθητά στον νομό. Ακόμη η αύξηση του πληθυσμού του δάκου και η μη έγκαιρη καταπολέμησή του θα δημιουργήσει προβλήματα στην ποιότητα του ελαιολάδου. Σ’όλα αυτά αν προσθέσουμε την παρατεταμένη ανομβρία, ιδιαίτερα εδώ στη περιοχή μας και την καλή παραγωγή των Ισπανών, τα προβλήματα των Μεσσήνιων παραγωγών θα μεγαλώσουν. Τέλος να σημειώσουμε ότι η οικονομική κρίση και η μείωση του εισοδήματος των Ελλήνων, τους οδηγεί σε κατανάλωση χαμηλής ποιότητας ελαιόλαδα και στα σπορέλαια, που τα τελευταία χρόνια εξοστρακίζουν το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από το τηγάνι και το πιάτο μας.
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.