ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο δοκιμαστικά ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις πρωτοσέλιδα.Μεσσηνία ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά τραγελαφικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Μηχάνημα καταψύχει την μπύρα σε χρόνο κάτω του λεπτού

Μας αρέσει πολύ η μπύρα αλλά με την προυπόθεση να είναι παγωμένη.Μια παγωμένη μπύρα ειδικά το καλοκαίρι δεν αντικαταστιέται με τίποτε άλλο.Πόσες φορές όμως δεν περιμένουμε να παγώσει πολύ χρόνο διότι αργήσαμε να την τοποθετήσει στον καταψύκτη ενώ το στομάχι διαμαρτύρεται;Τώρα όχι..
Μια πρωτότυπη συσκευή, που αναμένεται να λατρέψουν οι άντρες της υφηλίου, παρουσίασε μια ομάδα πέντε εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της, φιλικής προς το περιβάλλον, Enviro-Cool. Το όνομα της πρωτότυπης συσκευής είναι RapidCool και πρόκειται για τον πρώτο ψύκτη που παγώνει μπουκάλια μπίρας μέσα σε 45 δευτερόλεπτα! Ο νέος ψύκτης προορίζεται μελλοντικά τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Μάλιστα, χάρη στη νέο πρωτοποριακή του μέθοδο ψύξης, παγώνει τη μπύρα καταναλώνοντας 54% λιγότερη ενέργεια από τους κοινούς ψύκτες. Η ομάδα των πέντε εταιρειών που ανέπτυξε το πρόζεκτ χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όπως έγινε γνωστό, η τεχνολογία που χρησιμοποιεί ο RapidCool είναι η V-Tex. Η συγκεκριμένη μέθοδος επιτρέπει την περιστροφή του μπουκαλιού της μπύρας σε γρήγορους ρυθμούς γύρω από επιφάνειες με παγωμένο νερό, επιτυγχάνοντας να παγώσει το μπουκάλι χωρίς όμως να «κρυσταλλώσει» το περιεχόμενο.   
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.