ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο δοκιμαστικά ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις πρωτοσέλιδα.Μεσσηνία ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά τραγελαφικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Πληροφορίες λένε ότι από Μάρτιο βγαίνει η ΝΕΡΙΤ

Πληροφορίες λένε ότι από  Μάρτιο βγαίνει η ΝΕΡΙΤ.Δηλαδή στη καλύτερη περίπτωση θα κλείσουμε περίπου ένα χρόνο από τότε που έπεσε το σήμα της ΕΡΤ..Αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί μπάχαλο μιλάμε.Μην μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες γιατί θα μελαγχολήσουμε πρωί πρωί.Αυτό που έχει
 σημασία και να το προσέξουν οι ιθύνοντες είναι να αφήσουν επιτέλους ελεύθερο σε δορυφόρο το κανάλι της H.D.Το βάζουν στις συνδρομητικές πλατφόρμες κωδικοποιημένο.  Θα μου πείτε δεν έχουν αποκτήσει δικαιώματα αγώνων για μετάδοση εκτός ελλάδος ,αλλά ένα κανάλι δε δείχνει μόνο αγώνες.Ξεκλειδώστε το λοιπόν..

Δημόσια άρχισε να τοποθετείται η ΝΕΡΙΤ, ο νέος τηλεοπτικός φορέας που κατά το νόμο θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ αλλά μέχρι στιγμής διαθέτει μόνο πρόεδρο-διευθύνοντα σύμβουλο και μέλη διοικητικού συμβουλίου.
Ο πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης Γιώργος Προκοπάκης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως πρόθεση τους είναι «να ετοιμαστεί το νέο κανάλι» στα μέσα Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου».
Ωστόσο για να λειτουργήσει απαιτείται να δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών η περιουσία της ΕΡΤ η οποία στο μεταξύ μεταφέρθηκε σε Ειδική Λογαριασμό του υπουργείου Οικονομικών και να γίνουν οι προσλήψεις προσωπικού μέσω του ΑΣΕΠ. «Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου ελπίζουμε ότι θα έχει εγκριθεί από τη διυπουργική επιτροπή ο προϋπολογισμός για να τρέξουμε το ΑΣΕΠ, για να αρχίσουμε τις προσλήψεις στελεχών. Προτεραιότητά μας είναι η επιλογή διευθυντικών στελεχών».
Από την άλλη για να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της ΕΡΤ θα πρέπει να γίνει παραλαβή και καταγραφή του υλικού από το Ραδιομέγαρο, κάτι που το υπουργείο Οικονομικών αποφεύγει να κάνει, παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν καλέσει τον μέτοχο να καταγράψει ότι τεχνολογικό εξοπλισμό διέθετε η εταιρεία στο κτήριο της Αγίας Παρασκευής.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.