ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο δοκιμαστικά ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Για ένα καλύτερο 2014.

Καινούργιο έτος.Τα τηλέφωνα κινητά και ακίνητα έχουν πιάσει φωτιά.Μέσα από αυτά χαμός στα μηνύματα και στις ευχές σήμερα από δισεκατομμύρια ανθρώπους.Προσδοκούν
Γράφει ο Γιάννης Λάνος
για ένα καλύτερο αύριο με λιγότερο πόνο και λιγότερη
απανθρωπιά.Οι ευχές από μόνες τους όμως δεν κάνουν θαύματα.Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι και πρόπερσι.Θα προτιμούσα καλύτερα να περισσέψει η κατανόηση και η αγάπη στους ανθρώπους και να λιγοστέψουν οι ευχές.Τα πράγματα είναι δύσκολα και για τη χώρα μας που  μία ακόμα δύσκολη χρονιά φεύγει και την αφήνει  βυθισμένη στην κρίση, την ανεργία, και την φτώχεια.
Πολλές ελπίδες που πιστεύω να μην αποδειχθούν φρούδες για ένα καλύτερο 2014 με ανάκαμψη, με εργασίες, με λιγότερο πόνο περιμένουμε όλοι!Αυτό είναι το στοίχημα. Το οδυνηρό εφιαλτικό 2013 μας αφήνει επιτέλους και ένα νέο έτος, φορτωμένο με πολλές προσδοκούμενες ελπίδες, έρχεται κοντά μας.
Ππέπει πραγματικά να μείνουν πίσω γεγονότα που
 δε θα θέλαμε ποτέ να ξαναζήσουμε.Δεν θα θέλαμε άλλες εικόνες πείνας και απόγνωσης,ουρές στα συσσίτια και  παιδιά να λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία.
Χιλιάδες άνεργους, με πολλούς άστεγους, με πολλά λουκέτα, με ανθρώπους που χάνονται στις φλόγες γιατί πλέον δεν έχουν ρεύμα και προσπαθούν να ζεσταθούν με πρωτόγονα μέσα.
Το μυαλό μαυ είναι κολλημένο στον αδικο χαμό των απελπισμένων χιλιάδες τον αριθμό συνανθρώπων μας που δεν άντεξαν στην δυσκολία που βρήκαν και 'έφυγαν'.
Για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί, ζητάμε 'το ραβδί του μάγου' ή το Μεσσιανό ραβδί (διαλέγετε..) που θα μας λυτρώσει από όλα τα δεινά!
Ωστόσο Το 2014 ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πολύ καλύτερο από όλα αυτά που ζήσαμε.Υγεία, χαρά σε όλους και η ανάκαμψη για καλύτερες μέρες να λάβει σάρκα και οστά...

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.