ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ακούστηκε σαν είδηση αίσχος για τον διαμοιρασμό του πλεονάσματος.

Ακούστηκε σαν είδηση αίσχος για τον διαμοιρασμό του πλεονάσματος που δημιουργήθηκε φέτος από τις θυσίες του ελληνικού λαού..Και αυτό διότι τη μερίδα του λέοντος από τα 500.000.000 ευρώ θα πάνε στους δικαστικούς.Κάποια 'κόκαλα' θα πάρουν οι ένστολοι λιμενικοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί και ενώ τα κάποια ψίχουλα που θα πέσουν από το τραπέζι θα  πάνε στους χαμηλοσυνταξιούχους.
Στην Ελλάδα της υπερβολής και της αδικίας δεν υπάρχει λόγος τα παραπάνω να μην είναι και αλήθεια.Μένει να επιβεβαιωθεί.Και ερχόμαστε και ρωτάμε.
Τα επιδόματα των δικαστικών και των ενστόλων είναι πιο σημαντικά από τα προνοιακά επιδόματα, το πετρέλαιο των σχολείων, τα φάρμακα των ανθρώπων ,το φαγητό των απόρων κλπ;
Μπορεί κάποιος τώρα να πιστέψει ότι η δικαιοσύνη δρα ανεξάρτητα;
Η είδηση λέει ότι θα πάρουν 4000 δικαστικοί τα 100.000.000. Δηλαδή 25.000 ευρώ ο καθένας..
Περίπου 70.000 αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες θα μοιραστούν σχεδόν 150 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι σε μέσα επίπεδα θα λάβει ο καθένας 2.140 ευρώ.
Το εναπομείναν ποσό των 250 εκατ. ευρώ θα το μοιραστούν περίπου 300.000 συνταξιούχοι. Ωστόσο, υπάρχει πρόταση να αυξηθεί ο αριθμός τους σε 600.000. Επί της ουσίας, οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα μοιραστούν από 400 έως 800 ευρώ ανάλογα με το πόσοι θα μπουν στην διαδικασία.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.