ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο δοκιμαστικά ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις πρωτοσέλιδα.Μεσσηνία ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά τραγελαφικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ο Windows Store, ξεπέρασε τις 150.000 εφαρμογές για Windows 8 και Windows 8.1

ο Windows Store διαθέτει πλέον περισσότερες από 150.000 εφαρμογές για Windows 8 και Windows 8.1 υπολογιστές και tablets.
Αν και πλέον ο αριθμός των εφαρμογών που διαθέτει το Windows Store ή οποιοδήποτε άλλο app store
διαφορετικής πλατφόρμας δε είναι τίποτε παραπάνω από ένας αριθμός που συνεχώς αυξάνεται, για ορισμένους αποτελεί κριτήριο για την αγορά ενός tablet ή smartphone. Η υπεροχή της ποιότητας έναντι της ποσότητας είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί και όχι το αντίθετο.
Έτσι, λίγο πριν από το συνέδριο Build 2014 και την επίσημη κυκλοφορία του Spring Update για τα Windows 8.1, το Windows Store ξεπέρασε τον αριθμό των 150.000 εφαρμογών που φιλοξενεί. Ο αριθμός τον εφαρμογών έχει αυξηθεί σημαντικά από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των Windows 8 τον Οκτώβριο του 2012 ενώ κατάφερε να ξεπεράσει τις 100.000 εφαρμογές τον Ιούλιο του 2013.
Αν και με την κυκλοφορία των Windows 8.1 τον Οκτώβριο του 2013 το Windows Store απέκτησε αρκετές δημοφιλής εφαρμογές όπως το Facebook, το Flipboard, το VLC, κλπ., η κυκλοφορία νέων εφαρμογών έχει μειωθεί σε σύγκριση με το παρελθόν και φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί σε πιο «ήπιους» ρυθμούς.
Το πλάνο της Microsoft να ενοποιήσει τις εφαρμογές για το Windows Store και το Windows Phone Store βοηθώντας τους developers να αξιοποιήσουν καλύτερα τον κοινό κώδικα μεταξύ τους, ενδεχομένως να δώσει μία καλύτερη ώθηση στο κατάστημα εφαρμογών της Microsoft.
Τα στοιχεία για τον αριθμό των εφαρμογών στο Windows Store δεν ανακοινώθηκαν επίσημα από τη Microsoft αλλά προέρχονται από metrostorescanner.com, το ανεπίσημο site μέτρησης στατιστικών.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.