ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο δοκιμαστικά ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις πρωτοσέλιδα.Μεσσηνία ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά τραγελαφικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Πιθανώς μες το καλοκαίρι η νέα έκδοση Windows 8.2

Αν και η Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 8.1 Update μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, φαίνεται ότι θα δούμε ακόμη μία νέα έκδοση, τα Windows 8.2, μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ο κύκλος των τακτικών ενημερώσεων του λειτουργικού ξεκίνησε με τα Windows 8. Μόλις ένα χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία, ήρθε η έκδοση των Windows 8.1 και έπειτα από 6 μήνες το νέο Windows 8.1 Update. Σειρά έχει πλέον το δεύτερο update για τα Windows 8.1 που φαίνεται ότι θα γίνει μέσα στο 2014.
Η Mary Jo Foley υποστηρίζει ότι η νέα έκδοση των Windows 8.1 θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο ενώ ο WZor, γνωστός για πολλά leaks σε προηγούμενες εκδόσεις, αναφέρει ότι η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο. Βέβαια, καμία πληροφορία δεν έχει διαψευστεί μέχρι στιγμής επίσημα και όλα αυτά βασίζονται σε πηγές που προφανώς δε πρόκειται να αποκαλυφθούν.
Το όνομα της νέας έκδοσης, φυσικά, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Πολλοί υποστηρίζουν ότι θα έχει το όνομα Windows 8.2, αν και η Microsoft δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο προσιτά ονόματα αν κρίνουμε από το πρόσφατο Windows 8.1 Update. Με τη νέα έκδοση δεν αποκλείεται να δούμε την επιστροφή του Start Menu που είχε παρουσιάσει η Microsoft στο συνέδριο Build 
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.