ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ο Ιnternet Εxplorer 11 διαθέσιμος και για τα Windows 7.


Aν και στα w7 προσωπικά δεν χρησιμοποιούμε τον i.e διότι πιστεύουμε ότι δεν είναι ο ταχύτερος αφού η πολυπλοκότητα στον κωδικά του παραμένει, ωστόσο δοκιμάσαμε την τελευταία έκδοση για να δούμε τις βελτιώσεις του. Η εταιρία καυχάται ότι  ο νέος browser
επιτρέπει την φόρτωση των sites 9% ταχύτερα σε σχέση με τον Internet Explorer 10 και 30% πιο γρήγορα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Σημαντικές είναι και οι βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας. Σύμφωνα με στατιστικά της NSS Labs, o νέος ΙΕ μπλοκάρει το 92% των malware και phising επιθέσεων.
Ο Chrome είναι δεύτερος, εμποδίζοντας το 71% των απειλών με τον Safari και τον Firefox να βρίσκονται στην τρίτη και τέταρτη θέση με 37% και 35% αντίστοιχα.
Αυτά..η συνέχεια ανήκει στο λαό..
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.