ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Στη 10η θέση η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου

Στη 10η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης της FIFA παρέμεινε και τον μήνα Μάιο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αμετάβλητη η πρώτη τριάδα με Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, άνοδος για τη διοργανώτρια Βραζιλία.
Την λίστα με την Παγκόσμια κατάταξη των Εθνικών ομάδων για τον μήνα Μάιο ανακοίνωσε η FIFA. Σε αυτή, η Εθνική Ελλάδας παρέμεινε στην δέκατη θέση με 1082 βαθμούς, όπου βρισκόταν και τον Απρίλιο και όπως όλα δείχνουν από αυτή θα μπει στην μάχη του Παγκοσμίου κυπέλλου που αρχίζει τον Ιούνιο στην Βραζιλία.
Σε ότι αφορά την πρώτη τριάδα, παρέμεινε και αυτή αμετάβλητη, με την Ισπανία (1460) να είναι πρώτη, την Γερμανία (1340) δεύτερη και την Πορτογαλία (1245) τρίτη. Από εκεί και πέρα, άνοδο δύο θέσεων παρουσίασε η Εθνική Βραζιλίας, που βρίσκεται πλέον στην τέταρτη από την έκτη θέση, ενώ πέμπτη από τέταρτη, υποχώρησε η εκ των αντιπάλων μας στη πρώτη φάση της διοργάνωσης, Κολομβία.
Στην 21η θέση παρέμεινε η έτερη αντίπαλός μας, Ακτή Ελεφαντοστού και στην 47η η Ιαπωνία. Τέλος, πτώση δύο θέσεων σημείωσε η Κύπρος, που βρίσκεται πλέον στην 130η.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.