ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

H πρώτη αναβάθμιση για το Office στο Ipad με δυνατότητα εκτύπωσης μέσω AirPrint

Το πρώτο update για το Office for iPad ήρθε και φέρνει μαζί του τη δυνατότητα εκτύπωσης απευθείας από το Word, Excel και PowerPoint.
Η Microsoft έκλεψε τις εντυπώσεις λίγες εβδομάδες πριν με την κυκλοφορία του Office for iPad, παρουσιάζοντας μία εύχρηστη και όμορφη σουίτα για εσάς που θέλετε να συνεχίσετε να είστε παραγωγικοί χρησιμοποιώντας το iPad Air ή το iPad Mini 2.
 Μόλις ένα μήνα μετά, το πρώτο update είναι γεγονός και φέρνει μία δυνατότητα που ζήτησαν αρκετοί από την πρώτη στιγμή, τη δυνατότητα εκτύπωσης.
Μπορείτε πλέον να εκτυπώσετε έγγραφα του Word, Excel spreadsheets και παρουσιάσεις PowerPoint απευθείας σε έναν AirPrint εκτυπωτή. Συγκεκριμένα, στο Word υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης με ή χωρίς markup, στο Excel η εκτύπωση μιας επιλεγμένης έκτασης πεδίων, ενός worksheet ή ολόκληρου βιβλίου και στο PowerPoint οι σελίδες/slides που θα επιλέξετε.
Office for iPad, update με δυνατότητα εκτύπωσης μέσω AirPrint
Επιπλέον, στο PowerPoint έχουν προστεθεί τα SmartGuides που βοηθούν στην καλύτερη ευθυγράμμιση εικόνων και πεδίων σε ένα slide παρουσίασης και στο Excel, χάρη στο χαρακτηριστικό Autofit, η αυξομείωση μεγέθους πολλαπλών σειρών ή στηλών είναι πλέον ακόμη πιο εύκολη υπόθεση.
Το Office for iPad διατίθεται δωρεάν στο App Store για άνοιγμα και ανάγνωση των εγγράφων Word, Excel και PowerPoint, ωστόσο  αυτό που δε μπορούμε να κάνουμε είναι η επεξεργασία..
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.