ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Λίγες μέρες έμειναν για την αναβάθμιση σε Mac Iphone Ipad στο λειτουργικό iOS 8

Η νέα έκδοση του iOS 8 που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες στο WWDC 2014, θα χωρίζει την οθόνη του iPad στα δύο με ένα νέο split screen χαρακτηριστικό.Το νέο iOS 8 θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να έχουν ανοιχτές ταυτόχρονα δύο εφαρμογές στην οθόνη του iPad, όπως συμβαίνει τώρα με τα Windows στο Microsoft Surface tablet.
Το νέο χαρακτηριστικό θα προσφέρει επιπλέον λειτουργικότητα στο iPad και θα ικανοποιήσει τα αιτήματα όσων ήθελαν να χρησιμοποιούν δύο apps μαζί.
Εκτός από την εμφάνιση δύο apps ταυτόχρονα στην οθόνη του iPad Air η Apple φαίνεται ότι προωθεί μια ακόμα σημαντική αλλαγή για το iOS 8. Την επικοινωνία μεταξύ των δύο εφαρμογών. Το iOS 8 λέγεται ότι θα επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφορίας και περιεχομένου από το ένα app στο άλλο. Με ένα tap οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν περιεχόμενο (φωτογραφία, βίντεο, κείμενο κλπ) από το ένα app στην άλλη εφαρμογή. Για παράδειγμα από το Safari στο Notes.
Η νέα αυτή δυνατότητα στο iOS 8, αν τελικά υλοποιηθεί και γίνει γνωστή στα πλαίσια του WWDC 2014, θα επιτρέψει στους developers να δημιουργήσουν εξυπνότερες εφαρμογές που θα επιτρέψουν στους χρήστες ευκολότερη μετάβαση και διαχείριση δεδομένων. Ειδικά για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το iPad με iOS 8 αντί για laptop ή όσοι χρησιμοποιηθούν το iPad ήδη για creative δουλειά.
IOS 8 SPLIT SCREEN CONCEPT VIDEO ΣΕ IPAD AIR
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το νέο split screen του iOS 8 για το iPad έχει νόημα για το iPad Air και τα προηγούμενα μοντέλα iPad με οθόνη 9.7 ιντσών. Η μικρότερη οθόνη του iPad mini και iPad mini 2 Retina Display δεν φαίνεται να εξυπηρετεί για αυτό τον σκοπό. Κανείς δεν γνωρίζει τι τελικά θα επιλέξει να κάνει η Apple. Φημολογείται ότι με το iOS 8 και την νέα split screen δυνατότητα στο iPad ανοίγει ο δρόμος για ένα ακόμα μεγαλύτερο μοντέλο iPad, μεγαλύτερο από τις 9.7 ίντσες της οθόνης του iPad Air.
Εκτός από τα productivity χαρακτηριστικά του iOS 8 γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple θα δώσει μεγάλη έμφαση και στο κομμάτι του fitness και την υγείας με το νέο Healthbook app. Παραμένει όμως άγνωστό αν το iOS 8 θα είναι η πρώτη έκδοση που η Apple θα κάνει τόσες πολλές αλλαγές και προσθήκες μαζί ή θα προτιμήσει να αφήσει κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά για το iOS 8.1. Για παράδειγμα, το iOS 7 κυκλοφόρησε χωρίς το CarPlay παρότι η Apple είχε ανακοινώσει την δυνατότητα, με το νέο χαρακτηριστικό να γίνεται διαθέσιμο στην αναβάθμιση iOS 7.1 με CarPlay.
Το WWDC 2014 θα λάβει χώρα μεταξύ 2 και 6 Ιουνίου 2014 στο San Francisco. Κατά την διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου για τον κόσμο της Apple, οι developers θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά για πρώτη φορά δείγματα κώδικα και των προθέσεων της Apple για το iOS 8 και όχι μόνο. Πιθανότατα και μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά όπως το split screen για iPad και το Healthbook app.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.