ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Zωντανά διαδραστικά μαθήματα με Office Mix και Power point 2013

Η Microsoft παρουσίασε το Office Mix, μία νέα μέθοδο που μετατρέπει τα slides του PowerPoint σε διαδραστικά online μαθήματα και παρουσιάσεις.Μιας και το Office δε λείπει από σχολεία
και πανεπιστήμια, η Microsoft φαίνεται ότι βρήκε τον τρόπο να ανεβάσει τα online μαθήματα και τις παρουσιάσεις σε ανώτερο επίπεδο. Με τη συνεργασία καθηγητών και δασκάλων και τα νέα χαρακτηριστικά του PowerPoint 2013, το Office Mix είναι πλέον γεγονός.
Χρησιμοποιώντας ως βάση το PowerPoint 2013, ο καθηγητής μπορεί να εγγράψει με ήχο και video την παρουσίαση, να επεξεργαστεί τα slides, να εισάγει κουίζ, video, ψηφοφορίες, κλπ., ή ακόμη και να καταγράψει σε full screen όσα συμβαίνουν στον υπολογιστή. Αφού ολοκληρωθεί η παρουσίαση, το Office Mix αναλαμβάνει δράση και συνδυάζει όλα τα εργαλεία που έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί το τελικό video της παρουσίασης.
Το διαδραστικό video που δημιουργείται είναι προσωπικό για τον καθηγητή και φυσικά μπορεί αμέσως μετά να το μοιραστεί με τους μαθητές του που μπορούν να παρακολουθήσουν απευθείας από τον browser.
Αν και το Office Mix μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για μαθητές και καθηγητές, αυτό δε σημαίνει ότι περιορίζεται σε αυτό το κοινό μόνο. Είτε πρόκειται για παρουσίαση σε μία εταιρεία ή σε μια μικρή ομάδα ατόμων, καθένας μπορεί να επωφεληθεί από τις δυνατότητες του Office Mix και του PowerPoint 2013 για μία πιο διαδραστική μέθοδο παρουσίασης.
To Office Mix βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστικό στάδιο και θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το PowerPoint 2013.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.