ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τι είναι το Line goal technology; Eφαρμόζεται από αυτό το μουντιάλ..


Tέρμα αν περνάει η μπάλα τη γραμμή στο τέρμα.Πολύς θόρυβος γίνεται και δικαιολογημένα βέβαια στο ποδόσφαιρο σε φάσεις αμφισβητούμενες για γκολ τη στιγμή που δε γνωρίζουμε σίγουρα αν η μπάλα


έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος.
Η Γερμανική Τεχνολογία όμως ήρθε για να δώσει ένα τέλος σε όλα τα αμφίβολα γκολ. Ο λόγος για το Goal - Line Technology της εταιρείας Goal Control. Η FIFA πλήρωσε ήδη 3,5 εκατομμύρια, για να εφαρμοστεί η τεχνολογία αυτή στην διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στην πλευρά της κάθε εστίας είναι τοποθετημένες 7 καμερες υψηλής τρισδιάστατης ανάλυσης, που μπορούν να διαχειριστούν 500 εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Οι κάμερες αναγνωρίζουν και ανιχνεύουν κάθε είδους κίνηση και αντικείμενα στο χώρο του γηπέδου.
Αφού φιλτράρουν τις εικόνες των παικτών και άλλων αντικειμένων, μπορούν σε συνδυασμό με τους σχεδόν αόρατους αισθητήρες που βρίσκονται στην γραμμή του γκολ, να στείλουν ένα σήμα στο smartwatch (ρολόι) του διαιτητή. Ο διαιτητής λαμβάνει μια ειδοποίηση με δόνηση και την ένδειξη "GOAL" εάν το γκολ είναι έγκυρο. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.
Πολλοί αντιτίθενται στην χρήση του Goal -Line Technology. Για την πλειοψηφία όμως των παικτών, των διαιτητών και των φιλάθλων είναι μια άκρως χρήσιμη καινοτομία.


GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.