ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Οι προκριματικοί αγώνες για το euro 2016 της Εθνικής στη ΝΕΡΙΤ

Μετά από ενα συγκλονιστικό καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας, η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου επιστρέφει στα κανάλια της ΝΕΡΙΤ. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε και θα καλύψει μέσα από τη ΝΕΡΙΤ, 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 12.00 ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος, θα παρουσιάσουν μέσα από την εκπομπή «Εuro – Euro όλοι» στις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ Sports και της ΝΕΡΙΤ HD, την προετοιμασία της εθνικής μας για την αναμέτρησή της με τη Ρουμανία, σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο Καραϊσκάκη. Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Αρης Γάτας, ο Δημήτρης Μαλισιώβας, ο Χρήστος Σαράντος, ο Μίλτος Θεοδοσίου, ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης, ο Γιάννης Σαντοριναίος και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος.
Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου η ποδοσφαιρική βραδιά αρχίζει στις 19.00 με την εκπομπή «Euro – Euro όλοι» που θα παρουσιάζει ο Ιωσήφ Νικολάου και η οποία θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ Sports και τη NΕΡΙΤ HD.
Σε παράλληλη μετάδοση και από τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και NΕΡΙΤ HD), ο Βασίλης Μπακόπουλος θα παρουσιάσει στις 21.00 την pre game εκπομπή με τα τελευταία νέα της Εθνικής μας.
Ακολουθεί στις 21.45 η μετάδοση του αγώνα Ελλάδα – Ρουμανία, σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο Καραϊσκάκη. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στις 23.45, ο Βασίλης Μπακόπουλος θα παρουσιάσει στην post game εκπομπή όλο το ρεπορτάζ και τα παραλειπόμενα της αναμέτρησης, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στο πλαίσιο της εκπομπής, ο Ιωσήφ Νικολάου θα παρουσιάσει και τα highlights της ημέρας.
Η ΝΕΡΙΤ ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο οποίος θα περιγράφει τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας Ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2016 καθώς και τους αγώνες του Champions League της περιόδου 2014 – 2015.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.