ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τελευταία νέα για τη παρουσίαση του νέου λειτουργικού της Microsoft

Αύριο Τρίτη η Microsoft πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα μία πρώτη γεύση από το επόμενο λειτουργικό της σύστημα, πριν αυτό γίνει εμπορικά διαθέσιμο τους πρώτους μήνες του 2015.
Ωστόσο, δημοσίευμα του Reuters υποστηρίζει ότι η Microsoft σχεδιάζει να λανσάρει το νέο της λειτουργικό σύστημα με νέα ονομασία. Μέχρι σήμερα η επόμενη έκδοση των Windows ήταν γνωστή με την εταιρική κωδική ονομασία «Threshold» ή για τον πολύ κόσμο, παράτυπα ίσως, «Windows 9».
Ενδέχεται όμως τελικά, το νέο λειτουργικό σύστημα να ονομαστεί απλά «Windows», χωρίς κάποιο άλλο συνοδευτικό, για συμβολικούς λόγους αφού θα αντικατοπτρίζει έτσι τη νέα πορεία της Microsoft προς την κατεύθυνση των υπηρεσιών που θα απευθύνονται προς όλες τις πλατφόρμες και τις συσκευές.
Επίσης, θα είναι και μία κίνηση απεμπλοκής από την κακή φήμη που δημιούργησαν σε πολλούς χρήστες τα Windows 8/8.1. Να υπενθυμίσουμε ότι με το τελευταίο λειτουργικό της εταιρείας καθιερώθηκε το περιβάλλον χρήσης Modern, το οποίο ποτέ δεν βρήκε ευρεία αποδοχή από τους χρήστες.
Αν και το συγκεκριμένο user interface σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τη χρήση των Windows σε tablets, κατέληξε να προκαλεί σύγχυση στους κλασσικούς χρήστες desktop συστημάτων που επιθυμούσαν τη διατήρηση της τυπικής εμφάνισης με το περιβόητο start-button menu.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Microsoft έχει αποφασίσει να επιστρέψει στον παραδοσιακό τρόπο εμφάνισης του λειτουργικού της συστήματος, διατηρώντας ωστόσο και την επιλογή λειτουργίας σε μορφή tiles, εάν ο χρήστης το επιθυμεί.
Η Microsoft δεν σχολίασε το δημοσίευμα του Reuters, που σχετίζεται με την ονομασία της μελλοντικής έκδοσης των Windows, επιβεβαίωσε ωστόσο ότι την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ένα event στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο θα αφορά το επόμενο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.