ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Πληρώνετε λογαριασμούς στο περίπτερο και το ψιλικατζίδικο με την νέα υπηρεσία easypay POINT της Τράπεζα Πειραιώς

Πληρώστε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΟ στο περίπτερο, το ψιλικατζίδικο, το μίνι-μάρκετ και το φαρμακείο με μετρητά 
και αγοράστε το e-παράβολο με τη βοήθεια του κινητού ή του web banking.
Τις δύο νέες καινοτόμες υπηρεσίες που απευθύνονται στους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις, παρουσίασε σήμερα και προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.
Αναλυτικά η υπηρεσία easypay POINT απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που επιλέγουν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους με μετρητά σε κοντινά τους σημεία. Συγχρόνως απευθύνεται και στις μικρές επιχειρήσεις (κυρίως περίπτερα, ψιλικά, mini-markets, φαρμακεία κ.ά.) που, ως easypay POINT, θα δίνουν στους καταναλωτές-πελάτες τους τη δυνατότητα να επωφελούνται από τη μεγάλη γκάμα των easypay πληρωμών της Τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό οι μικρές επιχειρήσεις απαλλάσσονται εντελώς από την υποχρέωση να συνάψουν συμβάσεις με κάθε οργανισμό, να παρουσιάσουν τους λογαριασμούς κ.ο.κ.
Ο καταναλωτής πληρώνει με μετρητά και, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, παίρνει απόδειξη με τη σιγουριά και την εξασφάλιση της Τράπεζας Πειραιώς. Η υπηρεσία easypay POINT προσφέρεται μέσω EFT/POS τερματικών συσκευών, εξοπλισμένων με αναγνώστη barcode για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση κατά την εκτέλεση της συναλλαγής.
Σταδιακά, οι διαθέσιμες πληρωμές στα easypay POINT θα καλύπτουν όλο το φάσμα των 800 πληρωμών που φιλοξενεί το www.easypay.gr και καλύπτουν οργανισμούς όπως ΔΕΚΟ, τηλεπικοινωνίες, ασφαλιστικές εταιρείες, δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης, συνδρομητική τηλεόραση, τουριστικά γραφεία κ.ο.κ.
Θα εμπλουτίζεται δε συνεχώς και με νέες συναλλαγές όπως πώληση αερόχρονου κινητής τηλεφωνίας, φόρτιση προπληρωμένων καρτών, μεταφορά μικροποσών μεταξύ καταναλωτών, έκδοση e-παραβόλων, e-tickets κ.ά. Ως easypay PΟΙΝΤ, η επιχείρηση θα ενδυναμώνεται και σαν πάροχος υπηρεσιών που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν καθημερινά, εξασφαλίζοντας τόσο αυξημένη κίνηση για την επιχείρηση όσο και μια πηγή επιπλέον εισοδήματος.
Οσο για την υπηρεσία e-Παράβολο, για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, επιτρέπει την έκδοση παραβόλων του Ελληνικού Δημοσίου κατευθείαν από μια Τράπεζα, χωρίς να χρειάζεται ο πολίτης να χρησιμοποιήσει το taxisnet. Σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει από σήμερα τη δυνατότητα έκδοσης παραβόλων από τη winbank, τη βραβευμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, τόσο μέσω web banking όσο και μέσω mobile banking αλλά και από το www.easypay.gr.
Μέσω αυτών ο χρήστης των υπηρεσιών της Τράπεζας μπορεί να εκδώσει και να πληρώσει το παράβολο της επιλογής του χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή ή το κινητό του τηλέφωνο. Oι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να έχουν στη στιγμή το παράβολo που χρειάζονται, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ακόμα και όταν είναι μέσα στη δημόσια υπηρεσία, στην οποία πρέπει να το προσκομίσουν. Πολύ σύντομα η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη και από όλα τα καταστήματα της Τράπεζας, τα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών easypay Kiosks, το easypay mobile και τα easypay POINT.
Παρουσιάζοντας τις νέες υπηρεσίες ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής κ. Σωτήρης Συρμακέζης, τόνισε πως «η υπηρεσία easypay POINT εκφράζει τη στρατηγική της Τράπεζας Πειραιώς να βρίσκεται δίπλα στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών και συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Αντίστοιχα, με το e-Παράβολο η Τράπεζα στηρίζει και ενισχύει τις δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που αναλαμβάνουν οι φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, θεωρώντας ότι αυτές αποτελούν προϋπόθεση για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης. 
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.