ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

H Microsoft παρουσιάζει τo OneNote class notebooks

To OneNote class notebooks είναι η εκπαιδευτική πλατφόρμα της Microsoft με τη χρήση του Office 365 και του SharePoint Online.
Οι μαθητές εκεί θα εκτελούν όλες τις εργασίες τους και θα βρίσκονται μόνιμα σε άμεση σύνδεση με την υπόλοιπη τάξη, ενώ οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να ελέγχουν άμεσα την πρόοδό τους μέσω της πλατφόρμας.
Στο ίδιο σημείο θα μπορούν να ανέβουν και εκπαιδευτικά βοηθήματα, αλλά και ό,τι άλλο απαιτεί μία μοντέρνα τάξη. Όλα τα στοιχεία που είναι γνωστά από το εκπαιδευτικό περιβάλλον ενός σχολείου, όπως είναι η τάξη, η βιβλιοθήκη θα είναι δυνατό να προσομοιωθούν στην πλατφόρμα αυτή.
Μέρος της πλατφόρμας αυτής θα είναι το OneNote Class Notebook Creator, μία δωρεάν εφαρμογή για τους εκπαιδευτικούς από το Office 365, η οποία θα μπορεί να λειτουργεί ως το εργαλείο που θα έχει στη διάθεσή του ο καθηγητής προκειμένου να σχεδιάσει το μάθημα και τις ασκήσεις που επιθυμεί.
Η Microsoft επιδιώκει να κάνει συμβατή την πλατφόρμα OneNote class notebooks με tablets, στα οποία να μπορούν οι μαθητές να κάνουν εισαγωγή κειμένου μέχρι και με χειρόγραφο τρόπο.
Εκτιμάται ότι η κίνηση αυτή της Microsoft αποσκοπεί στο να ανταγωνιστεί τις βλέψεις που έχει η Google στο να μπει στην αίθουσα με την δική της πλατφόρμα, το Google Classroom.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.