ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Στη ΝΕΡΙΤ οι αγώνες της Τετάρτης του Champions League περιόδου (2015 – 2018)

Με κάτι λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ η ΝΕΡΙΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους (2015- 2018).
Πιο απλά το κόστος για την κρατική τηλεόραση θα είναι στα 3,3 εκατ. ετησίως, ποσό που αντιστοιχεί στο 1/3 εκείνου που είχε επενδύσει ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικος φορέας (ως ΕΡΤ) για την περίοδο 2012-2015.
Από τις συχνότητες των ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ sports και ΝΕΡΙΤ HD θα προβάλλονται οι σπουδαιότεροι αγώνες της Τετάρτης, από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.
Στο πακέτο περιλαμβάνονται οι εκπομπές πριν και μετά την ζωντανή μετάδοση της εκάστοτε ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ο δεύτερος σημαντικότερος αγώνας της ίδιας μέρας (σε μαγνητοσκόπηση) και στιγμιότυπα από τους αγώνες της Τρίτης.
Για «σημαντικά εξορθολογισμένο οικονομικό αντάλλαγμα» κάνουν λόγο τα στελέχη του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα και ερμηνεύουν την συμφωνία με την Team, που διαχειρίζεται τα δικαιώματα μετάδοσης του Τσάμπιονς Λιγκ παγκοσμίως, ως επιλογή της ελβετικής εταιρείας - στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει - να προβάλλονται οι αγώνες της διοργάνωσης και από κανάλια ελεύθερης λήψης.
Από την ΝΕΡΙΤ εκφράζεται η εκτίμηση ότι «το 1/3 της επένδυσης θα ανακτηθεί μέσω διαφημιστικών εσόδων».
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.