ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τζάκετ με ηλιακά πάνελ θα φορτίζουν συσκευές

Η εταιρεία Tommy Hilfiger ανέπτυξε δύο μοντέλα τζάκετ στα οποία έχουν ενσωματωθεί ηλιακά πάνελ ώστε ο κάτοχός τους 
να μπορεί ανεμπόδιστα και ανά πάσα στιγμή να φορτίζει τις φορητές συσκευές του.
Πιο αναλυτικά, η εταιρεία ρουχισμού συνεργάστηκε με την εταιρεία κατασκευής ηλιακών πάνελ Pvilion και ανέπτυξε τα δύο μοντέλα τζάκετ: ένα ανδρικό και ένα γυναικείο. Στα τζάκετ βρίσκονται ενσωματωμένα ηλιακά πάνελ τα οποία συλλέγουν ηλιακή ενέργεια η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση συσκευών.
Τα πάνελ βρίσκονται τοποθετημένα στην «πλάτη» του τζάκετ, έχουν ειδική αδιάβροχη επένδυση, είναι εύκαμπτα ενώ μπορούν να αφαιρεθούν και να τοποθετηθούν εκ νέου με ευκολία.
Από τα ηλιακά πάνελ διέρχεται ένα καλώδιο το οποίο καταλήγει στην ενσωματωμένη μπαταρία σε μία από τις δύο μπροστινές τσέπες. Η μπαταρία με τη σειρά της διαθέτει δύο υποδοχές USB ώστε να μπορούν να συνδεθούν και να φορτιστούν συγχρόνως δύο συσκευές.
Όταν φορτιστεί πλήρως, η μπαταρία περιέχει αρκετή ενέργεια για να φορτίσει πλήρως μια συσκευή 1.500 mAh έως και τέσσερις φορές. Ωστόσο, όπως σημειώνει το CNET δεν ξεκαθαρίζεται ο χρόνος που απαιτείται για τη συλλογή ηλιακής ενέργειας και την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Παρόλα αυτά η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί και να φορτιστεί από μία εξωτερική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της υποδοχής USB.
Το κάθε τζάκετ κοστίζει 599 δολάρια και η διάθεσή τους γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Tommy Hilfiger ενώ το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις του θα προωθηθεί στο Fresh Air Fund
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.