ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Το κρατικό κανάλι στο έλεος του ''Άλλος χτίζει άλλος γκρεμάει.''..

Σφιχτό χρονοδιάγραμμα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ έχει σχεδιάσει το υπουργείο Επικρατείας. Στόχος είναι να λειτουργήσει η νέα ΕΡΤ το συντομότερο
δυνατό και για αυτό υπάρχει επιτάχυνση των όποιων διαδικασιών απαιτούνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας έως τις 3 Μαρτίου πρόκειται να κατατεθεί τη Βουλή το σχέδιο νόμου για την επανασύσταση της ΕΡΤ. Το νομοσχέδιο θα θα συζητηθεί με κατεπείγουσα διαδικασία έτσι ώστε μέσα σε διάστημα το πολύ δέκα ημερών ο νόμος να έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Στη συνέχεια θα οριστεί η προσωρινή διοίκηση η οποία θα αναλάβει την προετοιμασία για την εκ νέου μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος. Έχει τεθεί ως στόχος να μην ξεπεραστεί η ημερομηνία της 3η Απριλίου.
Υπάρχουν όμως κι άλλες εκτιμήσεις στην κυβέρνηση που λένε ότι η ΕΡΤ δεν θα μπορεί να είναι έτοιμη πριν από το Πάσχα. Ο νέος φορέας θα λειτουργήσει με το σύνολο των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων της πρώην ΕΡΤ και θα χρηματοδοτείται από το ανταποδοτικό τέλος και ενδεχομένως και από τη διαφήμιση.
Ισχύει η φράση του Νίκου Παππά πως «όσοι απολυμένοι της ΕΡΤ επιθυμούν μπορούν να επιστρέψουν», όπως και ότι δεν θα υπάρξουν ρεβανσισμοί.
Τις προηγούμενες μέρες έγινε συνάντηση με τους τρεις βουλευτές της ΕΡΤ, τους Αννέτα Καββαδία, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη και Αγλαΐα Κυρίτση ενώ για αυτή την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένες οι συναντήσεις με την ΠΟΣΠΕΡΤ, την ΠΟΕΣΥ και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ 3.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.