ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Γυρίζεται η πρώτη Ελληνική ταινία 3D.

Ο Ελληνικός κινηματογράφος έχουμε πει ότι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα ανόδου, παρά το
γεγονός ότι επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ήρθε η ώρα για κάτι καινοτόμο. Την πρώτη Ελληνική ταινία 3D, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.
Η πρώτη Ελληνική ταινία 3D ονομάζεται «O Μαγικός Καθρέφτης» δημιουργήθηκε από την ομάδα της ταινίας Νηsos και είναι σε παραγωγή Black Orange SA και συμπαραγωγή OTE TV. Η ταινία είναι μια κωμωδία σε σκηνοθεσία του Χρήστος Δήμας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού και Κωστής Παπαδόπουλος.
Στον Μαγικό Καθρέφτη θα πρωταγωνιστούν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Ήμελλος, Τάκης Παπαματθαίου και Αθηνά Οικονομάκου.
Η επίσημη ιστορία είναι η εξής: Ο 35χρονος Κλεάνθης (Μάκης Παπαδημητρίου) είναι το πρωί έφορος αρχαιοτήτων και το απόγευμα υπάλληλος σε βενζινάδικο. Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτό που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό.
Τα γυρίσματα για την πρώτη Ελληνική ταινία 3D έχει συγκεκριμένο σκοπό όπως δηλώνουν οι δημιουργοί της:«Η εμπλοκή των θεατών με τρόπο συναρπαστικό αποτελεί ένα στοίχημα και μια πρόκληση σε μια εποχή όπου η καινοτομία στην τέχνη, και ειδικά στον κινηματογράφο, οφείλει να αποτελέσει το αντίβαρο στην εκτεταμένη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική αμηχανία».
Η ταινία αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στις αρχές του 2016.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.