ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Οι εκδόσεις των επερχόμενων Windows 10

H Microsoft αποκάλυψε την ονομασία που θα ακολουθήσει σε όλες τις εκδόσεις του νέου λειτουργικού της συστήματος, με 7 εκδοχές συνολικά να ετοιμάζονται.
H Windows 10 Home είναι η έκδοση με όλες τις βασικές λειτουργίες ενσωματωμένες, όπως είναι η Cortana και το Microsoft Edge. Το Windows 10 Pro είναι μία περισσότερο εμπλουτισμένη έκδοση, με σκοπό να διευκολυνθούν οι μικρές επιχειρήσεις, ενώ το Windows 10 Enterprise δίνει περισσότερη έμφαση στο θέμα της ασφάλειας και μεγαλύτερους οργανισμούς, ενώ η έκδοση Windows 10 Education είναι μία παραλλαγή, ειδικά για τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
Στο πεδίο των smartphones και των tablets, έχουμε το Windows 10 Mobile, που παραμετροποιεί το λειτουργικό σύστημα για συσκευές με οθόνη αφής, ενώ όταν κανείς θα συνδέει τη συσκευή με αυτό το λειτουργικό σύστημα σε μία μεγάλη οθόνη, το smartphone ή το tablet θα μπορεί να λειτουργεί ως ένας μικρός υπολογιστής. Θα υπάρχει και μία παραλλαγή, το Windows 10 Mobile Enterprise για όσους έχουν παραγωγική σχέση εργασίας με την έννοια του Mobility.
Για ακόμα μία φορά, η Microsoft τόνισε ότι όσοι χρησιμοποιούν Windows 7, 8.1 και Windows Phone 8.1 θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν τα Windows 10 μέσα στον πρώτο χρόνο από την επίσημη διάθεσή του νέου λειτουργικού συστήματος στο ευρύ κοινό. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την ημερομηνία εκείνη…
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.