ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τέλος ο Windows Media Center.

Με την παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, θα αποχαιρετήσουμε μια για πάντα το Windows Media Center.
Στα επερχόμενα Windows 10, όπως ανακοίνωσε με πλήρη επισημότητα η Microsoft, δεν θα προσφέρεται πλέον το Windows Media Center, στοιχείο που δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς υπήρχαν πολλές εκτιμήσεις για αυτό, εδώ και αρκετό καιρό.
Το Windows Media Center επέτρεπε στους χρήστες του να βλέπουν ταινίες, να ακούν μουσική και να παρακολουθούν τηλεοπτικό περιεχόμενο, από ένα συγκεκριμένο σημείο και ένα κομμάτι λογισμικού, το οποίο μπορούσε κανείς να χειριστεί και με τηλεχειρισμό. To Windows Media Center το γνωρίζουμε από το 2009 ως διαθέσιμη σουίτα multimedia.
Αντί για το Windows Media Center, η Microsoft προωθεί τη χρήση του Xbox One ως Media Center και συνολικό κέντρο ψυχαγωγίας για το σαλόνι, συμπεριλαμβανομένου και του gaming. Όσοι αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σύστημα από το Windows 7 ή το 8.1 σε Windows 10, δεν πρόκειται να ξαναδούν το Windows Media Center ως επιλογή για την ψηφιακή τους ψυχαγωγία.
Όσοι θέλουν, από την άλλη μεριά, να έχουν ένα πρόγραμμα που να αναλαμβάνει την πλήρη ψηφιακή τους ψυχαγωγία, μπορούν να βρουν πολλές και αξιόλογες δωρεάν λύσεις στο Διαδίκτυο, όπως είναι το VLC Media Player, το Kodi, καθώς και το Plex.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.