ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τι νέο μας φέρνει το νέο λειτουργικό Android M

Για πολλούς αναλυτές, το Android M είναι μιας μικρής έκτασης αναβάθμιση του λειτουργικού της Google, αλλά δείχνει ποιο θα είναι το μέλλον του Android οικοσυστήματος
Οι αλλαγές στον σχεδιασμό είναι πολύ λίγες, όπως έχει δείξει η επαφή με το developer preview του Android M, με μία από τις σημαντικότερες να είναι η προσθήκη του μενού Google στις ρυθμίσεις, από όπου μπορεί κανείς να κάνει τις επιλογές του για όσα χρησιμοποιούν οι εφαρμογές της Google, όπως είναι για παράδειγμα η αναφορά θέσης, κ.λπ. Παράλληλα, το volume control επηρεάζει από την ίδια θέση όλες τις λειτουργίες έντασης φωνής, ringtones, κ.λπ.
Μία μεγάλη αλλαγή αφορά στα δικαιώματα που παραχωρούνται σε μία εφαρμογή. Αντί να γίνεται προτροπή από το σύστημα για την παραχώρηση δικαιωμάτων σε μία εφαρμογή, το Android Μ, εγκαθιστά την εφαρμογή και όταν αυτή πηγαίνει να χρησιμοποιήσει κάποια ειδική λειτουργία του τηλεφώνου, όπως είναι, για παράδειγμα, ο εντοπισμός θέσης, τότε ζητείται η συγκατάθεση του κατόχου του smartphone.
Εξελιγμένο θα είναι και το Google Now στο Android M, με το “Now On Tap”, το οποίο θα είναι ικανό με το πάτημα του κεντρικού πλήκτρου να ενεργοποιηθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή και να κατανοήσει το περιεχόμενο που υπάρχει στην οθόνη. Με την αναγνώριση αυτή θα μπορεί να κάνει τις αντίστοιχες προτάσεις, για παράδειγμα, εάν βλέπετε ένα trailer μιας ταινίας, να σας δείξει τις κριτικές που έχει πάρει η ταινία αυτή.
Στο Android Μ θα υπάρχει η λειτουργία dozing, η οποία θα κάνει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς να είναι ανενεργά τα ξυπνητήρια, αλλά και χωρίς να έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις για μέγιστη αυτονομία, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζεται η σύνδεση USB Type C.
Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα υπάρχει η δυνατότητα της προβολής δύο εφαρμογών ταυτόχρονα σε δύο ξεχωριστά παράθυρα στην ίδια οθόνη, ενώ το Android M θα είναι εξοπλισμένο με το Android Pay, που θα φροντίζει για την τέλεση ανέπαφων συναλλαγών με το smartphone σας. Σύμφωνα με το Phone Arena, στο Android M θα υπάρχει και η δυνατότητα της επέμβασης στο μενού των συντομεύσεων στο πάνελ το ειδοποιήσεων.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.