ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τι νέο υπάρχει για το επερχόμενο iOS 9

To νέο λειτουργικό σύστημα της Apple, το iOS 9, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο πλαίσιο του WWDC 2015 αυτές τις
ημέρες.Το iOS 9 εκτιμάται ότι δεν θα έχει πολλές αλλαγές στην εικόνα του, με την εξαίρεση ίσως της default γραμματοσειράς στα μενού. Η πιο πιθανή επιλογή είναι η San Francisco γραμματοσειρά, που υπάρχει και στο Apple Watch και είναι πιο κατάλληλη για τις οθόνες μικρότερου μεγέθους. Ένα από τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να φέρει το νέο λειτουργικό σύστημα είναι η δυνατότητα της παράλληλης εκτέλεσης εφαρμογών που εκτιμάται ότι θα επεκτείνει τις παραγωγικές δυνατότητες ειδικά των tablets με το σήμα του δαγκωμένου μήλου.
Έντονη είναι και η φημολογία γύρω από το proactive που αποτελεί την αντιπρόταση της Apple στο Google Now με προβολή των κατάλληλων πληροφοριών την κατάλληλη στιγμή. Βελτιωμένη αναμένεται να είναι και η λειτουργία του Spotlight στο iOS 9, σε συνδυασμό με την Siri.
Οι Apple Maps θα έχουν πληροφορίες για τα δημόσια μέσα μεταφοράς σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, όπως είναι το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθούν στους χάρτες και στοιχεία augmented reality. Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σειρά βελτιώσεων στην απόδοση των συστημάτων που θα τρέχουν iOS 9, ενώ εξακολουθούμε να περιμένουμε την ανακοίνωση της υπηρεσίας μουσικού streaming της Apple.
Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε ένα μεγαλύτερο iPad, το οποίο θα έχει οθόνη διαγωνίου 13,3 ιντσών. Μείνετε συντονισμένοι!
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.