ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αυτόματες οι ανανεώσεις στα Windows 10

H Microsoft επιβεβαίωσε ότι το update των Windows 10 θα είναι μία αυτόματη διαδικασία, στην οποία δεν θα μπορεί να επέμβει ο χρήστης. 
Τα Windows 10 ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα εξετάζουν για αναβαθμίσεις του λογισμικού και των εφαρμογών που θα είναι διαθέσιμες μόνο από αξιόπιστες πηγές και θα τις εγκαθιστούν αυτόματα. Το ζήτημα που έχει προκύψει είναι ότι οι αναβαθμίσεις θα γίνονται χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη κάθε φορά, καθώς -όπως προκύπτει από τους όρους και τις προϋποθέσεις της Microsoft- ο χρήστης κάνει μία φορά αποδοχή των όρων και έπειτα όλα γίνονται αυτόματα.
Σύμφωνα με το BGR, η αυτόματη διαδικασία θα ισχύει στους κατόχους του Windows 10 Home Edition και όχι σε όσους έχουν επιλέξει το Windows 10 Pro. Η καλή πλευρά του όλου ζητήματος με την αυτόματη ανανέωση των Windows 10 είναι ότι τα συστήματα των χρηστών θα είναι μόνιμα ενημερωμένα και έτσι δεν θα είναι ευάλωτα σε επικίνδυνα κενά ασφαλείας ή άλλες απειλές.
Από την άλλη μεριά, με την πρωτοβουλία αυτή της Microsoft, ο χρήστης χάνει πλέον τον πλήρη έλεγχο του συστήματός του, αφού διεργασίες εκτελούνται στο παρασκήνιο, χωρίς να μπορεί ο χρήστης να επέμβει σε αυτές. Η συζήτηση στο Διαδίκτυο έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο σκεπτικών…
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.