ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Φορητό antivirus με το McAfee Stinger


Μπορείτε να το έχετε σε ένα usb flash stick και να το κάνετε βόλτα από υπολογιστή σε υπολογιστή.
Γιάννης Λάνος
Με το άνοιγμα του αρχείου θα περιμένετε λίγο
να φορτώσει τις ενημερώσεις του εφ'όσον βέβαια είστε συνδεμένοι στο ίντερνετ ειδάλλως αφήστετο να κάνει μια πλήρη ή προσαρμοσμένη ανάλυση αν τυχόν έχετε προβεί σε ρύθμιση. Το McAfee Stinger είναι σίγουρα χρήσιμο εργαλείο για τον εντοπισμό και την αφαίρεση ιών και το προτείνουμε ως εναλλαχτικό.
Το περιβάλλον του προγράμματος είναι εξαιρετικά απλό και δεν πρόκειται να δυσκολέψει σε καμιά περίπτωση ούτε και τον πιο αρχάριο χρήστη.
Στο επάνω μέρος του υπάρχει η εργαλειοθήκη με τις βασικές λειτουργίες και πιο κάτω υπάρχει επιλογή για σκανάρισμα επιμέρων φακέλων που θα ελεγχθούν.
 Επειδή είναι αυστηρά εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο εντοπίζει και αφαιρεί μόνο ιούς και όχι άλλους κακόβουλους εισβολείς στο τομέα αυτό πιστεύουμε ότι γίνεται πιο αποτελεσματικό αρκετές φορές από πολλά άλλα ολοκληρωμένα προγράμματα προστασίας.
θα καταλάβατε και από τα πιο πάνω όμως ότι το προγραμματάκι αυτό δεν μπορεί να προσφέρει πλήρη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως αποκλειστικό μέσο.
Όσον αφορά τους πόρους συστήματος που απαιτεί για την λειτουργία του,χαρακτηρίζεται  μέτριο ως βαρύ και η διάρκεια σάρωσης αναλογικά με άλλα και αυτή θα την θεωρίσουμε μέτρια.  Ο αριθμός των ιών που περιλαμβάνονται στην βιβλιοθήκη του εμπλουτίζεται συνεχώς και φυσικά μετρώνται ως χιλιάδες.Αποσυμπιέστε το φάκελο όταν θα κάνετε λήψη και εκτελέστε το αρχείο της εφαρμογής.

ΓΙΑ ΛΗΨΗ  ΕΔΩ


Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.