ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Για ομαδική αποθήκευση 'όνομα χρήστη- κωδικό'προτείνουμε το KeePass

Χρησιμοποιώντας όλο και περισσότερο το ίντερνετ χρειάζεται σε κάποιες στιγμές να κάνετε εγγραφή σε διάφορα σάιτ
Γιάννης Λάνος
ώστε ύστερα απ'αυτή να απολαμβάνετε κάποιες υπηρεσίες που αυτές προσφέρουν.
Με το πέρασμα του χρόνου τα usernames και τα passwords που χρειάζεται να απομνημονεύουμε, αυξάνονται διαρκώς. Έτσι θα χρειαστεί κάπου να τα γράψετε ώστε να τα έχετε διαθέσιμα στην ανάλογη στιγμή.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λογιστικό φύλλο excell αλλά το θεωρώ λίγο δίσχρηστο τη στιγμή που κυκλοφορούν έτοιμες δωρεάν φόρμες ώσπου πανεύκολα με λίγα κλικ θα μπορείτε να ενσωματώσετε μέσα σε αυτές τα απαραίτητα  usernames και passwords Το KeePass είναι ένα από τα καλά προγράμματα που προσφέρεται για να οργανώσετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι πολύ καλά οργανωμένο και εξαιρετικά λειτουργικό. Στα αριστερά του υπάρχει η λίστα οργάνωσης των κατηγοριών και στα δεξιά του η λίστα των κωδικών που περιέχονται σε κάθε κατηγορία.
Για την πρόσβαση στα περιεχόμενα του προγράμματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας κεντρικός κωδικός για περισσότερη ασφάλεια.
Το πρόγραμμα αποθηκεύει ονόματα και τα αντίστοιχα συνθηματικά τους, σε μία κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων. Για κάθε ένα συνθηματικό μπορείτε αν θέλετε να αποθηκεύσετε πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη, διαδικτυακή διεύθυνση,  το εικονίδιο καθώς και διάφορες σημειώσεις.
 Αν φοβόσαστε παρά ταύτα την υποκλοπή από ύπουλα προγράμματα το πρόγραμμα διαθέτει επιλογή εκτύπωσης για να έχετε τα στοιχεία  σε χαρτί.Να πούμε ακόμα ότι υποστηρίζεται πλήρωςη χρήση της ελληνικής γλώσσας στα μενού και στα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος.
 Αν θέλετε να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να εκτελέσετε το αρχείο exe του προγράμματος ειδάλλως προτιμήστε την φορητή έκδοση που προτείνουμε.


DOWNLOAD
keepas   installer    Πατήστε εδώ

keepas  portable     Πατήστε εδώ
Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.