ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Δημιουργία pdf αρχείων με το doPDF

 Στο γνωστό φορμάτ PDF μπορούμε πλέον να εκτυπώνουμε κάθε έγγραφο  που στηρίζει εκτύπωση με το πρόγραμμα doPDF
  Γιάννης  Λάνος
  Είναι δωρεάν πρώτα πρώτα ιδιαίτερα ελαφρύ
και πολύ απλό στην χρήση.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι εξαιρετικά απλό και ουσιαστικά αποτελείται από ένα παράθυρο επιλογής του αρχείου pdf που θα δημιουργηθεί.
 Μετά την εγκατάστασή του, προσθέτει στο σύστημά σας έναν εικονικό εκτυπωτή με το όνομα doPDF,θα το βλέπετε όταν κάνετε δεξί κλικ πάνω στο έγγραφο οπου θα υπάρχει η επιθλογή με τι θα θέλατε να το εκτυπώσετε. και η εκτύπωση θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο   που χρησιμοποιείτε έναν κανονικό εκτυπωτή.
Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα προκαθορισμένα μεγέθη χαρτιών ή να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος εισάγοντας τις διαστάσεις του.
Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης στο τελικό αρχείο, των γραμματοσειρών που χρησιμοποιούνται στο αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε. Αυτό βασικά θα έχει σαν αποτέλεσμα το pdf αρχείο που θα παραχθεί να εμφανίζεται σωστά σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς απαραιτήτως να διαθέτουν την συγκεκριμένη γραμματοσειρά.
Το πρόγραμμα εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας αφού το εκτελέσετε αυτόματα και θα το βλέπετε ως εικονικό εκτυπωτή στο δεξί κλικ του εγγράφου που θέλετε να εκτυπώσετε.

Αν το θέλετε πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Κατέβασμα εδώ

Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.