ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Tηλεοπτικό κανάλι Ultra HD Από τη NASA


Η NASA σε συνεργασία με την Harmonic, ετοιμάζονται να μας προσφέρουν μοναδικές Ultra High Definition εικόνες από το διάστημα και μάλιστα χωρίς χρέωση.
Το κανάλι της NASA θα μεταδίδει αποκλειστικά και μόνο Ultra High Definition, δηλαδή 4Κ περιεχόμενο, από το διάστημα, επομένως οι εικόνες που θα προσφέρει στους δέκτες των κατοίκων της Βόρειας Αμερικής θα είναι αρκούντως εντυπωσιακές. Το κανάλι αυτό δεν θα έχει ως σκοπό του το κέρδος, αλλά την προσφορά μίας άλλης οπτικής του Κόσμου που περιβάλλει τον πλανήτη μας με εξαιρετική ποιότητα.
Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από την 1η Νοεμβρίου 2015 και το βίντεο που θα μεταδίδεται θα είναι 2160p σε ρυθμό 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Η NASΑ θέλει να μας δείξει το μεγαλείο και την ομορφιά του διαστήματος, όπως αυτό φαίνεται μέσα από τα παράθυρα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, τις διάφορες διαστημικές αποστολές της, ενώ θα υπάρχουν και προβολές φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση.
Το κανάλι της NASA θα μεταδίδει εικόνα σε διάφορους παρόχους καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, ενώ θα υπάρχει και online αναμετάδοση, αλλά θα απαιτείται σύνδεση τουλάχιστον 13 Mbps για να μπορέσει κανείς να απολαύσει την τελική εικόνα. Η NASA προβάλει βίντεο υψηλής ποιότητας και στο YouTube κανάλι της, για όσους ενδιαφέρονται.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.