ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Βάλτε σημειώσεις αυτοκόλλητα στο desktop σας με το 7 Sticky Notes

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δημιουργείτε σημειώσεις. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι οι σημειώσεις αυτές έχουν την μορφή των κλασσικών αυτοκόλλητων post it και μπορείτε να τις τοποθετείτε στο desktop σας.
Το πρόγραμμα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες καθώς διαθέτει ένα πλήθος χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, που θα το κάνουν απαραίτητο για την καθημερινή σας εργασία.
Μπορείτε να οργανώσετε τις σημειώσεις σας σε κατηγορίες και ομάδες χρησιμοποιώντας πολλαπλές οθόνες για την ταξινόμησή τους μέσα από τον Notes Manager. Επίσης, έχετε την δυνατότητα να ορίσετε σε κάθε σημείωση, υπενθυμίσεις (alarms) σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.
Επιπλέον, μπορείτε να μετακινήσετε τις σημειώσεις σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνη σας και να ορίσετε να είναι πάντοτε μπροστά από όλα τα άλλα παράθυρα και να μεταβάλλετε το μέγεθός τους. Με την λειτουργία drag n drop μπορείτε να τοποθετήσετε αρχεία, φακέλους, εικόνες και url διευθύνσεις.
Η εμφάνιση των σημειώσεων στηρίζεται στην χρήση themes τα οποία μπορείτε να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε τα δικά σας, ορίζοντας με μεγάλη λεπτομέρεια τα χρώματα και τις γραμματοσειρές.

πατήστε εδώ αν το θέλετε..
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.