ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Σύντομα η Siri, θα μπορεί να μιλά την ελληνική γλώσσα.

Μέσα από την πρώτη δοκιμαστική έκδοση της νέας εκδοχής του λειτουργικού συστήματος της Apple, γίνεται εμφανές 
 ότι η Siri θα είναι διαθέσιμη και στην ελληνική γλώσσα, εκτός από όλες τις άλλες γλώσσες στις οποίες είναι ήδη διαθέσιμη. Η εμφάνιση της ελληνικής γλώσσας ως μίας από τις διαθέσιμες επιλογές των ρυθμίσεων της Siri δεν θα μπορούσε παρά να γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους χρήστες των προϊόντων της Apple στην χώρα μας.
Η χρήση των ελληνικών από τη Siri δεν έχει τελειοποιηθεί και πραγματοποιούνται ακόμα δοκιμές αναφορικά με την αποτελεσματικότητά της, αλλά το σίγουρο είναι ότι μέσα στα σχέδια της Apple είναι να έχουμε σύντομα μία ελληνόφωνη Siri. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα γίνει διαθέσιμο το iOS 9.2 που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο Beta 1, αλλά με εκείνο αναμένεται να ακούσουμε για πρώτη φορά την ελληνική φωνή της Siri.
Παράλληλα, στην ήδη υπάρχουσα έκδοση της Siri, όπως αποκαλύπτει το Verge, δεν είναι εφικτό να απαντηθούν ορισμένες ερωτήσεις μουσικής φύσεως, εάν ο χρήστης δεν έχει προηγουμένως δημιουργήσει λογαριασμό στο Apple Music. Εκτιμάται ότι αυτή είναι μια επιθετική κίνηση προώθησης της νέας μουσικής υπηρεσίας από την πλευρά της Apple.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.