ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Μικρουπολογιστές τσέπης αναμένονται στο επόμενο διάστημα.

Ένας από αυτούς το Kangaroo είναι ένα PC τσέπης, το οποίο έχει λειτουργικό σύστημα Windows 10 και δεν αναμένεται να κοστίζει περισσότερο από 99 δολάρια. 
Το Kangaroo έχει το σχήμα και το βάρος ενός smartphone, αλλά στο εσωτερικό του μπορεί να βρει κανείς έναν επεξεργαστή Intel Cherrytrail, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.24 GHz, με μνήμη RAM στα 2 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος φτάνει στα 32 GB.
To Kangaroo έχει ενσωματωμένη θύρα HDMI, για να μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόρασή σας, ενώ με τη χρήση καρτών microSDXC o εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 128 GB.
Με το Kangaroo μπορούν να συνδεθούν και περιφερειακές συσκευές μέσω δύο θυρών USB, ενώ περιλαμβάνεται και ένα καλώδιο για τη σύνδεση με το ρεύμα. Το Kangaroo ζυγίζει μόλις 200 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις του είναι 124×80,5×12,9 χιλιοστά. Υπάρχει, φυσικά, και ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία προσφέρει αυτονομία 4 ωρών περίπου.
Το λειτουργικό του σύστημα είναι Windows 10 Home Edition, ενώ υποστηρίζονται όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας. Ουσιαστικά, το Kangaroo είναι ένας plug and play φορητός υπολογιστής, ο οποίος ανοίγει μία ολόκληρη κατηγορία από μόνος του και μάλιστα σε τιμή που είναι πιο προσιτή από τα Computing sticks που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μορφή dongle.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.