ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Επεξεργαστείτε μουσικά αρχεία με το audacity

Το Audacity είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε μουσικά αρχεία, καθώς και να ηχογραφήσετε 
μουσική στον υπολογιστή σας. Είναι εύκολο στην χρήση και διαθέτει πολλά και πλούσια χαρακτηριστικά.

Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι απλό και ιδιαίτερο λειτουργικό. Το μεγαλύτερο μέρος του, καταλαμβάνεται από την κυματομορφή του μουσικού αρχείου που επεξεργάζεστε.
Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής μουσικών αρχείων όλων των γνωστών τύπων όπως, wav, aiff, au, ogg, mp3 κ.α.
Τα αρχεία αυτά μπορείτε να τα επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία cut, copy, paste και delete. Έτσι μπορείτε με μεγάλη ευκολία να κόψετε, να ενώσετε ή να διαγράψετε τμήματα μουσικών αρχείων και να δημιουργήσετε διάφορες μουσικές συνθέσεις ή ringtones για το κινητό σας.
 Τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για να ηχογραφήσετε ήχους στον υπολογιστή σας, οι οποίοι προέρχονται από μικρόφωνα ή οποιαδήποτε άλλη ηχητική πηγή.
 Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω, από το να ακολουθήσετε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Για την εξαγωγή ή την αποθήκευση τραγουδιών σε αρχεία τύπου mp3, το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την βιβλιοθήκη lame.dll. Την πρώτη φορά που θα προσπαθήσετε να αποθηκεύσετε ένα αρχείο mp3, θα σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να μπορέσετε να το κατεβάσετε από το internet και να ορίσετε την τοποθεσία από την οποία θα χρησιμοποιείται.
Υποστηρίζεται η χρήση της ελληνικής γλώσσας στα μενού και στα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος

Για εγκατάσταση πατούμε εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.