ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ελέξτε τον σκληρό σας δίσκο διεξοδικά με το CrystalDiskInfo

Το CrystalDiskInfo είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να πάρετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τους σκληρούς δίσκους του υπολογιστή σας.
Με την βοήθειά του μπορείτε να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα και να αντιμετωπίσετε μελλοντικές αστοχίες του υλικού σας.
Επιλέγοντας κάποιον σκληρό δίσκο, εμφανίζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, στατιστικά χρήσης, όπως οι ώρες λειτουργίας του, καθώς και η θερμοκρασία του. Στο κάτω μέρος του παραθύρου, εμφανίζονται οι τιμές των δεδομένων S.M.A.R.T. του σκληρού δίσκου.
Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για την διάγνωση πιθανών προβλημάτων και αστοχιών. Σε περίπτωση που κάποια από τις τιμές αυτές είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων, το πρόγραμμα σας ενημερώνει άμεσα. Έτσι μπορείτε να προβείτε σε διάφορες διορθωτικές ενέργειες, όπως ή προληπτική λήψη αντιγράφων ασφαλείας των περιεχομένων του αντίστοιχου σκληρού δίσκου ή αντικατάσταση του με έναν καινούργιο.
Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα για την ρύθμιση της λειτουργίας των σκληρών δίσκων σε σχέση με τον θόρυβο που παράγουν ή την ενέργεια που καταναλώνουν για τους δίσκους που υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Τα δεδομένα λειτουργίας των σκληρών δίσκων, καταγράφονται σε αρχείο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε το ιστορικό τους και να έχετε μια συνολική εικόνα.
Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, απλά ακολουθήστε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Το πρόγραμμα προσφέρεται και σε portable έκδοση για να το έχετε σε ένα USB Flash Disk και να ελέγχετε τους δίσκους οποιουδήποτε υπολογιστή.

Αν το θέλετε πατήστε εδώ 
φορητή έκδοση εδώ


Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.