ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Σαν δυνατό εργαλείο για προγραμματισμό προσφέρεται το Ideas Modeler

 Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται με τον προγραμματισμό προτείνουμε σήμερα.Με την βοήθεια του
Software Ideas Modeler είναι δυνατή η σχεδίαση όλων των ειδών των διαγραμμάτων που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη εφαρμογών.
Το μεγαλύτερο μέρος του καταλαμβάνεται από τον χώρο σχεδίασης. Στα αριστερά του υπάρχει μία πλευρική εργαλειοθήκη με τα αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το αντίστοιχο είδος διαγράμματος. Στα δεξιά του υπάρχει άλλη μία πλευρική εργαλειοθήκη στην οποία εμφανίζονται διάφορα εργαλεία για την επεξεργασία του διαγράμματος τα οποία είναι ταξινομημένα σε αντίστοιχες καρτέλες.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:
Το πρόγραμμα για κάθε είδος διαγράμματος που υποστηρίζει, διαθέτει έτοιμα σχήματα τα οποία έχουν τις αντίστοιχες ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Μπορείτε για παράδειγμα να δημιουργήσετε ένα UML, διάγραμμα που απεικονίζει την δομή ενός προγράμματος με τα αντικείμενα και τις κλάσεις του, η κάθε μία από τις οποίες διαθέτει τις δικές της ιδιότητες.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης και κλασικών σχημάτων όπως πολύγωνα, κύκλους, ελλείψεις, γραμμές, κείμενα και εικόνες.
Η σχεδίαση διευκολύνεται χάρη στην λειτουργία drag n drop και την υποστήριξη layers για την οργάνωση των διαφόρων αντικειμένων. Επιπλέον προσφέρονται πολλά και χρήσιμα εργαλεία για την χωροθέτηση των διαφόρων αντικειμένων στο διάγραμμα, είτε με αυτόματο είτε με χειροκίνητο τρόπο.
Η μορφοποίηση των αντικειμένων είναι εξαιρετικά λεπτομερής επιτρέποντάς σας να αλλάξετε χρώματα, πάχη και είδη γραμμών, γραμματοσειρές, καθώς και σκιάσεις και διαφάνειες. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα χρήσης προκαθορισμένων στυλ, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν ή σε ομάδες αντικειμένων βάση των ιδιοτήτων τους.
Για την οργάνωση των διαγραμμάτων που σχεδιάζετε μπορείτε να δημιουργήσετε projects, τα οποία περιέχουν πολλά και διαφορετικά είδη διαγραμμάτων.
Τα διαγράμματα που σχεδιάζετε μπορούν να εξαχθούν σε αρχεία pdf ή svg, καθώς και σε εικόνες διαφόρων τύπων, όπως png, jpg, tiff, gif, bmp, wmf και emf.
  Το πρόγραμμα το βρίσκουμε και σε portable έκδοση, έτσι ώστε να το τοποθετήσετε σε ένα USB Flash Disk και να το εκτελείτε από εκεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Αν το θέλετε πατήστε εδώ      windows  x64


Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.