ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Επεξεργασία φωτογραφιών με το Paint.net

Το Paint.NET είναι ένα από τα πιο γνωστά δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών. Χαρακτηρίζεται από την απλότητα,
 την ευχρηστία καθώς και το πλήθος των δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών που προσφέρει.
Το πρόγραμμα διαθέτει ένα καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας. Στο επάνω μέρος του υπάρχει η εργαλειοθήκη με τις βασικές εντολές και ακριβώς από κάτω της η εργαλειοθήκη με τις επιλογές του εκάστοτε ενεργού εργαλείου.
Δίπλα από αυτές, εμφανίζονται μικρογραφίες των ανοιχτών φωτογραφιών για να μεταβαίνετε ευκολότερα από την μία σε άλλη.
Επιπλέον υπάρχουν διάφορες αιωρούμενες εργαλειοθήκες τις οποίες μπορείτε να μετακινείτε και να τοποθετείτε σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης σας.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:
Τα πολλά χαρακτηριστικά του, το καθιστούν ικανό να αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τα αντίστοιχα εμπορικά και ακριβά προγράμματα της κατηγορίας του.
Διαθέτει ισχυρά εργαλεία σχεδίασης απλών ή σύνθετων γραμμών και διαφόρων σχημάτων. Επίσης τα εργαλεία επιλογών όπως για παράδειγμα το magic wand ή το lasso θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε με ακρίβεια τα τμήματα φωτογραφιών που θέλετε να επεξεργαστείτε.
Επιπλέον προσφέρει διάφορα εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε για να βελτιώσετε ή να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας.
Πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η χρήση layers, για την οργάνωση των διαφόρων αντικειμένων ή εφέ που εφαρμόζετε.
Ένα πλήρες ιστορικό με την υποστήριξη πολλαπλών undo, σας δίνει την δυνατότητα διορθώσεων αναιρώντας ενέργειες που δεν επιθυμείτε.
Μια πολύ ενεργή κοινότητα χρηστών συνεισφέρει στην παροχή βοήθειας, οδηγιών χρήσης και εξειδικευμένων προσθέτων (plugins) που αυξάνουν τις δυνατότητές του στο έπακρο.
Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να ακολουθήσετε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
 Η ελάχιστη έκδοση του λειτουργικού που απαιτείται είναι τα Windows 7 SP1.
Αν το θέλετε χτυπήστε ΕΔΩ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.