ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Πλήρες πακέτο Web Server με το Uniform Server

Το Uniform Server, είναι ένα πακέτο WAMP το οποίο θα σας επιτρέψει να τρέξετε και να λειτουργήσετε έναν web server
στον υπολογιστή σας για την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία όπως Apache, PHP, MySQL κ.α.
 Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος, αποτελείται από ένα μικρό και καλά οργανωμένο παράθυρο. Σε αυτό, μπορείτε να εκκινήσετε ή να σταματήσετε τον server, να πάρετε πληροφορίες για την κατάστασή του ή να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις.
Τα εργαλεία που προσφέρονται είναι ο Apache server, η γλώσσα PHP και η βάση δεδομένων MySQL στις τελευταίες τους εκδόσεις. Ειδικά για την PHP υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των εκδόσεων production και development.
Όσον αφορά την πρόσβαση στον server και στις ιστοσελίδες ή στις εφαρμογές που φιλοξενούνται, προσφέρεται η ρύθμιση της πρόσβασης, τοπικά ή μέσω internet. Για την πρόσβαση μέσω internet, υποστηρίζεται η χρήση της υπηρεσίας DtDNS, για την παροχή σταθερής διεύθυνσης του server.
Εκτός από την κανονική εκτέλεση του server σαν πρόγραμμα υπάρχει και η δυνατότητα εκτέλεσης σαν υπηρεσία. Σε αυτήν την περίπτωση ο server θα εκτελείται αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows.
Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται σαν portable καθώς δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Κατά την εκτέλεση του αρχείου που θα κατεβάσετε, θα σας ζητηθεί η διαδρομή του φακέλου στον οποίο θα εξαχθούν τα περιεχόμενά του. Ο φάκελος αυτός μπορεί να βρίσκεται ακόμα και σε ένα USB Flash Disk για να χρησιμοποιείτε τον server σε οποιονδήποτε υπολογιστή και αν εργάζεστε.

Για χρήση του προγράμματος πατήστε   εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.