ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ποια είναι τα όρια ενός ιστολογίου σε λογαριασμό Blogger.com


Οι περισσότεροι από τους χρήστες όταν ξεκινούν να δημιουργήσουν ένα ιστολόγιο κυρίως προτιμούν να
Γ.Λ
επιλέξουν τη πλατφόρμα  blogger.com.
Αυτή είναι μια καλή αρχή για ξεκίνημα.Το σημαντικό πλεονέκτημα βεβαίως στην επιλογή αυτή  είναι πρώτον ότι διατίθεται ελεύθερο προς χρήση  χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ πάνω από την αγορά τομέα ή φιλοξενίας και το δεύτερο ότι είναι εύκολο στη χρήση.   Δυστυχώς όμως θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν κάποια όρια και περιορισμοί σε αυτόν το λογαριασμό και εάν ένα ιστολόγιο έχει αρκετούς επισκέπτες ή χρειάζεται αρκετό χώρο για upload δεδομένων του η πλατφόρμα αυτή ΔΕΝ θα τον καλύψει.
Μερικοί άλλοι βασικοί περιορισμοί.
1ον Αριθμός Blogs:
Μπορείτε να δημιουργήσετε 100 διαφορετικά blogs ανά λογαριασμό. Ωστόσο, σε περίπτωση που το όριο αυτό υπερβεί τότε αρχές η Google δλδ έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει όχι μόνο το λογαριασμό σας, αλλά επίσης να περιορίσει την πρόσβασή σας στα blogs σας.
2ον Αριθμός αναρτήσεων
Ευτυχώς εδώ δεν υπάρχουν περιοριστικά  όρια για τον αριθμό των αναρτήσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητεςς αναρτήσεις με απεριόριστο περιεχόμενο. Όλες οι αναρτήσεις   αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας, και θα είναι εκεί συνέχεια εκτός αν τα διαγράψετε χειροκίνητα. Σε περίπτωση που  διαγράψετε τις δημοσιεύσεις, τότε μπορούν να ανακτηθούν μόνο μέσω του Google Ιστορικό Cache .
3ον Μέγεθος Σελίδων:
Ξεχωριστές σελίδες περιορίζονται σε 1 ΜΒ  μέγεθος.Το ίδιο ισχύει και για την αρχική σας σελίδα.Αυτό αντιλαμβάνεστε ότι θα σας επιτρέψει να προσθέσετε με κάποια εμπόδια  σελίδες κειμένου απαιτητικές σε μεγάλα μεγέθη όπως τα βίντεο..


4ον Αναστολή λογαριασμού:
 Ο Blogger έχει κάποια αυστηρούς κανόνες και κανονισμούς. Μπορούν να αναστείλει μια ιστοσελίδα ή ακόμα και ολόκληρο το λογαριασμό σας, εάν υπάρχει υποψία ότι παραβιάζουν οποιεσδήποτε τους όρους της υπηρεσίας. Όταν το blog ανασταλεί τότε δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα ανάκτησης πίσω .  Ο Blogger.com δεν στέλνει ειδοποιήσεις πριν από την απαγόρευση   αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προειδοποίηση για τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Μόλις το blog παίρνει την αναστολή αυτό θα είναι σε αναμονή, και κανείς δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει ξανά.
5ον Αριθμός Σχολίων:
Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των σχολίων. Μια ανάρτηση μπορεί να έχει απεριόριστο σχόλια. Εξαρτάται από εσάς αν θα πρέπει α δείξετε τα σχόλια ή να τα αποκρύψετε.Ωστόσο αυτά δε χάνονται διότι θα παραμένουν αποθηκευμένα στο λογαριασμό σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να αποκρύψετε τα σχόλια όποτε το θελήσετε.
6ον Μέγεθος των φωτογραφιών:
Εδώ δεν υπάρχει ένα όριο μεγέθους μιας ενιαίας εικόνας. Ωστόσο, εάν αποστέλλετε μια εικόνα μέσω του κινητού ή smartphones σας, τότε δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 250Κ ανά εικόνα. Θυμηθείτε: 1 Blog έχει 1 gigabyte δωρεάν φιλοξενίας εικόνας.Αν έχετε λογαριασμό picasa θα τις βρείτε όλες εκεί..
7ον Μήκος ή το μέγεθος των μηνυμάτων:
Δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί για το μήκος των επιμέρους μηνυνάτων. Ωστόσο, εάν τα μηνύματα σας είναι υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα τότε μπορεί να υπερβαίνει τα όρια της σελίδας
8ον Αποθήκευση ορίου εικόνων
Το όριο αποθήκευσης για τις φωτογραφίες είναι 1 GB   το είπαμε παραπάνω , οι οποίες συνδέονται με το λογαριασμό σας στο Picasa. Ακόμα κι αν τα διαγράψετε από τις σελίδες σας θα είναι ακόμα διαθέσιμο στο λογαριασμό σας στο Picasa.
9ον Αριθμός Ετικετών
Μπορείτε να δημιουργήσετε 5000 μοναδικές ετικέτες ανά blog και μπορεί να χρησιμοποιήσει 20 μοναδικές ετικέτες ανά ανάρτηση.
10ον Μέλη ομάδας:
Μπορείτε να προσθέσετε έως και 100 μέλη ανά blog.
Συμπερασματικά
Συστήνουμε να συνεχίσετε αυτή τη πλατφόρμα αν το blog σας δεν είναι απαιτητικό σε bandwidth
 και traffic. 
Αν παρά ταύτα χρειαστείτε αναβάθμιση τότε θα πρέπει να αποκτήσετε προσωπικό Domain το οποίο θα το ενεργοποιήσετε και θα το
το έχετε σαν νέα διεύθυνση στο αναβαθμισμένο blog.Πολλές πληροφορίες για όλη τη διαδικασία μπορείτε να δείτε στο papaki.gr

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.