ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Κάνετε εύκολα ανασυγκρότηση δίσκων με το Defraggler

Ανασυγκροτήστε τους σκληρούς σας δίσκους και κάντε το σύστημά σας να δουλεύει ταχύτερα. Το Defraggler είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο 
μπορείτε να αποκερματίσετε σκληρούς δίσκους, φακέλους ή ακόμα και μεμονωμένα αρχεία.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι απλό και ιδιαίτερα λειτουργικό.Υποστηρίζεται η χρήση της ελληνικής γλώσσας στα μενού και στα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος. Στο επάνω μέρος του βρίσκεται η λίστα με τους σκληρούς δίσκους του υπολογιστή σας. Κάτω από αυτήν την λίστα παρουσιάζεται η δομή των δεδομένων που υπάρχουν σε κάθε σκληρό δίσκο.
Στο υπόλοιπο μέρος υπάρχουν καρτέλες με διάφορες πληροφορίες για τον εκάστοτε επιλεγμένο σκληρό δίσκο.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά απλό και εύκολο στην χρήση πρόγραμμα. Για τους περισσότερους χρήστες αρκεί να επιλέξουν τον δίσκο που επιθυμούν και να πατήσουν το κουμπί Defrag. Αν θέλετε να κερδίσετε λίγο χρόνο από την διαδικασία, υπάρχει και η επιλογή Quick Defrag,επιλεκτική ανασυγκρότηση.
Στην περίπτωση που θέλετε να αποκερματίσετε συγκεκριμένα αρχεία, τότε το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να τα εντοπίσει, εφόσον του δώσετε στοιχεία για το μέγεθος ή τον τύπο τους. Αντίστοιχα μπορεί να εξαιρέσει αρχεία με βάση το όνομα, τον τύπο ή άλλα κριτήρια.
Το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η ικανότητα του να τοποθετεί τα μεγάλα σε μέγεθος αρχεία (π.χ. videos) στο τέλος του σκληρού δίσκου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στην αρχή του δίσκου, στην οποία υπάρχει ταχύτερη πρόσβαση, να απομένει περισσότερος χώρος για τα αρχεία που χρησιμοποιείτε συχνότερα.
Επιπλέον μπορεί να αποκερματίσει τον ελεύθερο χώρο που υπάρχει στον δίσκο. Έτσι όταν εγγράφονται αρχεία σε αυτόν τον χώρο, τοποθετούνται ενιαία χωρίς να διασπώνται σε μικρότερα κομμάτια, αποφεύγοντας τον μελλοντικό κατακερματισμό του.
Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να προγραμματίσετε την εκτέλεση διαφόρων εργασιών αποκερματισμού δίσκου ή αρχείων μέσω του Windows Task Manager.
Πώς να το χρησιμοποιήσουμε
 Γνωρίζετε ότι προτείνουμε να κάνετε χρήση εφαρμογών που είναι σε φορητή έκδοση- portable. Κατεβάστε το αρχείο zip και αποσυμπιέστε το στον φάκελο της επιλογής σας, που βρίσκεται σε ένα USB Flash Disk, για να το χρησιμοποιείτε και σε οποιονδήποτε άλλον υπολογιστή.

κατέβασμα εγκατάσταση εδώ
κατέβασμα φορητό           εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.