ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ixquick.Μια διακριτική μηχανή αναζήτησης.

Το 65% των χρηστών παγκοσμίως  χρησιμοποιεί ως μηχανή αναζήτησης το Google search.
Γ.Λ
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το εργαλείο αυτό προσφέρει μια
πληρότητα σε αυτό που αναζητείται ωστόσο δεν είναι το μοναδικό.Αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει κάποιες δεκάδες άλλες αξιόλογες μηχανές αναζήτησης οι οποίες η καθεμιά για τους δικούς της λόγους τον τελευταίο μάλιστα καιρό κερδίζουν όλο και περισσότερο μερίδιο αγοράς.
Αυτό έχει να κάνει κυρίως από τη δυσπιστία όλων και περισσότερων χρηστών στο πρόσωπο της google σχετικά με το θέμα της διαφύλαξης των προσωπικών πληροφοριών και προτιμήσεων τους όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της. Τα κούκις βλέπετε που πλέον έχουν γίνει εκνευριστικά τα βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας.
Αυτά μας ζητάνε συνεχώς την αποδοχή για τον απλούστερο λόγο να διώξουν από πάνω τους την ευθύνη γι αυτό που θα συναντάμε σε κάθε σάιτ που θα επισκεπτόμαστε στη συνέχεια.Δηλαδή, ότι  θα βλέπουμε κατά περίπτωση διαφημίσεις σχετικές με τις προτιμήσεις μας.Το έχουμε διαπιστώσει άλλωστε όλοι.Για κάποιους όμως δεν είναι και τόσο ενοχλητικό και μπορεί να τους αρέσει  αλλά για  τους περισσότερους πιστεύω ότι ενοχλεί πολύ..
Έτσι από τις δοκιμασμένες λύσεις ώστε να αποφύγετε σε μεγάλο βαθμό αυτό τον κλοιό παγίδευσης της προσωπικής πληροφόρησης είναι το Ixquick.Αυτή η μηχανή αναζήτησης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα προσωπικά δεδομένα. Δεν απαιτείται η χρήση Cookies, και δεν συλλέγεται ιστορικό προηγούμενων αναζητήσεων. Η μόνη επιλογή που μπορεί να δώσει κανείς είναι η διαμόρφωση των προτιμήσεων ενός χρήστη, που έπειτα από 3 μήνες αδράνειας τις διαγράφει οριστικά. Αυτό γίνεται χωρίς αποθήκευση διευθύνσεις IP των χρηστών αλλά ούτε και περίπτωση να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία χρήστη στους διακομιστές της Google.


GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.