ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Μεταφέρετε αρχεία σε FTP server με το Filezilla

Το Filezilla είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα στο είδος του με το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε αρχεία μέσω του
Γ.Λ
 πρωτοκόλλου FTP. Με την βοήθειά του μπορείτε
να συνδεθείτε σε κάποιον FTP server και να εκτελέσετε μεταφορές αρχείων από και προς τον υπολογιστή σας.
Διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον με χρήση ελληνικών στο μενού και στα πλαίσια διαλόγου.. Το κύριο μέρος του καταλαμβάνεται από δύο παράθυρα εκ των οποίων στο ένα εμφανίζονται τα αρχεία του υπολογιστή σας και στο άλλο τα αρχεία του FTP server.
Στο κάτω μέρος του υπάρχουν καρτέλες στις οποίες μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση των μεταφορών των αρχείων που πραγματοποιούνται.
Υποστηρίζει μεταφορές μέσω της λειτουργίας drag n drop, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να σύρετε αρχεία από το ένα παράθυρο και να τα αφήσετε στο άλλο. Έχετε την δυνατότητα να εκτελέσετε όλες τις συνηθισμένες ενέργειες όπως μετονομασία, διαγραφή καθώς και να ορίσετε τα δικαιώματα των χρηστών πάνω στα διάφορα αρχεία.
Το πρόγραμμα σας προσφέρει ένα πλήθος ρυθμίσεων για να καθορίσετε τον τρόπο λειτουργίας του όπως τον τρόπο με τον οποίο θα συνδέεται στους servers, να ορίσετε όρια στον αριθμό των αρχείων που μεταφέρονται συγχρόνως καθώς και στο bandwidth που καταναλώνει.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το εγκαταστήσετε πανεύκολα εκτελώντας το αρχείο .exe αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν portable. Στην δεύτερη περίπτωση κατεβάστε το αντίστοιχο αρχείο zip, αποσυμπιέστε το σε έναν φάκελο της επιλογής σας, ο οποίος μπορεί να είναι και σε ένα USB Flash Disk. Στην συνέχεια δημιουργήστε σε αυτόν τον φάκελο, έναν νέο φάκελο με το όνομα settings.
Αντιγράψτε στον κύριο φάκελο του προγράμματος το αρχείο fzdefaults.xml.example από τον φάκελο docs και μετονομάστε το σε fzdefaults.xml. Ανοίξτε το με το σημειωματάριο-notepad  και αλλάξτε την γραμμή:
<Setting name="Config Location">$SOMEDIR/filezilla/</Setting>
σε
<Setting name="Config Location">settings</Setting>

 Για το αρχείο εγκατάστασης εδώ
Για την φορητή έκδοση          εδώ
Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.