ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Το νέο Galaxy Note 6 με αναγνώριση ίριδας ματιού.

Το Galaxy Note 6 είναι η επόμενη συσκευή κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών που πρόκειται να ανακοινώσει η Samsung και
ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα σχετικά με τον εξοπλισμό του.Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sammobile το Note 6 θα ακολουθήσει τα βήματα του Galaxy S7 και θα υιοθετήσει την πιστοποίηση IP68 που θα του εξασφαλίζει έναν βαθμό αντοχής στο υγρό στοιχείο αλλά και στη σκόνη.
Πιο συγκεκριμένα, η πιστοποίηση IP68 εξασφαλίζει ότι η συσκευή δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμη και αν βυθιστεί σε νερό βάθους μισού μέτρου για χρονικό διάστημα μισής ώρας.
Άλλο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της ιστοσελίδας GalaxyClub, υποστηρίζει ότι η Samsung έχει προχωρήσει στην εισαγωγή σε κέντρο έρευνας και ανάπτυξης που διατηρεί στην Ινδία μίας κάμερας αναγνώρισης της ίριδας τους ματιού. Η ιστοσελίδα θεωρεί δεδομένο ότι αφού το Galaxy Note 6 θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας τότε η εν λόγω iris cam προορίζεται για αυτό.
 Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη κυκλοφορήσει το Note 6 θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,8 ιντσών και μνήμη RAM μεγέθους 6GB. Λογικά η συσκευή θα χρησιμοποιεί τη μελλοντική έκδοση Android N του λειτουργικού συστήματος της Google.
Η κύρια κάμερα αναμένεται να έχει αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στις επιλογές των 64 ή 128GB, ενώ άλλες φήμες τον ανεβάζουν ακόμη και στα 256GB.
Το Galaxy Note 6 θα μπορούσε να ανακοινωθεί αρκετά σύντομα, ίσως και εντός του Ιουνίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η Samsung να επιλέξει να ακολουθήσει την παράδοση που θέλει τις ανακοινώσεις των συσκευών της σειράς Note να γίνονται περί τα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.