ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Η Google εφαρμόζει το πρωτόκολλο HTTPS σε όλες τις blogspot διευθύνσεις

Η Google αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το πρωτόκολλο HTTPS για όλες τις διευθύνσεις blogspot με γνώμονα τη μεγαλύτερη ασφάλεια. 
Υπάρχει η προειδοποίηση για κάποιες λειτουργίες που ενδέχεται να χαθούν μετά την αλλαγή στο HTTPS, ενώ τα links και οι σελιδοδείκτες εκτιμάται ότι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα από την αλλαγή αυτή. Η Google υπόσχεται ότι γίνεται προσπάθεια να διορθωθούν τα όποια bugs προκύψουν, ενώ σημειώνει ότι ενδέχεται να χρειαστεί ο χρήστης να αναλάβει πρωτοβουλία για τη διόρθωση συγκεκριμένων σφαλμάτων που ενδέχεται να εμφανιστούν.
Στη βοηθητική σελίδα του Blogger δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με τις αλλαγές και τις πιθανές λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την μετάβαση στο ασφαλές καθεστώς του HTTPS. H διαδικασία μετάβασης ήταν αντικείμενο δοκιμών της Google από τον περασμένο Σεπτέμβρη, σε μια προσπάθεια της Google να γίνει ο Παγκόσμιος Ιστός ακόμα πιο ασφαλής. Η ίδια η Google είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο ότι το 25% της κίνησης που γίνεται μέσω αυτής στο Internet δεν είναι ασφαλές, επομένως μία τέτοια κίνηση θεωρείται ότι λύνει εν μέρει το πρόβλημα.
Η Google έχει ξεκινήσει την πρωτοβουλία HTTPS Everywhere, για την καθολική εφαρμογή του ασφαλούς πρωτοκόλλου περιήγησης του Παγκόσμιου Ιστού, ενώ σταδιακά θα μεταφερθούν σε αυτό και τα custom domain names του blogger.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.