ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Στα σκαριά μια «pre-touch» τεχνολογία από την Microsoft στις κινητές της συσκευές


Η εταιρεία αποκάλυψε ότι έχει αναπτύξει μια «pre-touch» τεχνολογία για φορητές συσκευές οι οποίες ουσιαστικά αισθάνονται αυτό που μπορεί να ήθελε να κάνει ο χρήστης
 πριν καν αυτός αγγίξει την οθόνη. Για παράδειγμα, το τηλέφωνο μπορεί να ανιχνεύσει πότε πλησιάζει το δάχτυλο για να ανοίξει ένα βίντεο, ενώ μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης πιάνει τη συσκευή, αναλύοντας στη συνέχεια πώς την ελέγχει.
Η εταιρεία περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι αισθητήρες γύρω από την οθόνη ανιχνεύουν την κίνηση των δακτύλων σε τρεις διαστάσεις. Βοηθούν επίσης το τηλέφωνο να «καθορίσει» πώς αυτό κρατείται από το χρήστη.
Ο Ken Hinckley, βασικός ερευνητής της Microsoft ο οποίος ηγείται του έργου, δήλωσε ότι η τεχνολογία αυτή έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους. «Χρησιμοποιεί τα χέρια σαν ένα παράθυρο στο μυαλό. Νομίζω ότι έχει τεράστιες δυνατότητες για το μέλλον της της αλληλεπίδρασης στην κινητή τηλεφωνία. Το λέω αυτό ως ένας από τους πρώτους ανθρώπους που διερευνά τις δυνατότητες των αισθητήρων στα κινητά τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένης της γνωστής δυνατότητας της αυτόματης περιστροφής στον προσανατολισμό της οθόνης», αναφέρει ο ίδιος.
Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης παρακολουθεί ένα βίντεο και τα δάχτυλά του πλησιάσουν στην οθόνη της συσκευής, αυτή προβλέπει τι θέλει αυτός να κάνει, εμφανίζοντας μια σειρά από πλήκτρα ελέγχου με επιλογές. Αν κρατάτε τη συσκευή με το ένα χέρι, το τηλέφωνο εμφανίζει μια σειρά από επιλογές που είναι πιο εύκολες στη χρήση με τον αντίχειρα του εν λόγω χεριού.
Επιπλέον, η Microsoft αναφέρει ότι η νέα τεχνολογία θα μπορούσε να προσφέρει έναν εύκολο τρόπο επεξεργασίας του κειμένου ή ακόμη και να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι παίζουν τα παιχνίδια στο κινητό τους.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.