ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Φορητό πρόγραμμα εγγραφής δίσκων το AnyBurn για CD/DVD

 Όπου μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με φορητά προγράμματα είναι μια καλή λύση που σας βγάζει από ενδεχόμενους μπελάδες
σε περιπτώσεις που μπορεί να συμβούν με τα αντίστοιχα προγράμματα εγκατάστασης. Το AnyBurn είναι ένα πολύ καλό και χρήσιμο πρόγραμμα για την εγγραφή δίσκων CD/DVD και όχι μόνο, καθώς μπορεί να εκτελέσει και όλες τις αντίστοιχες εργασίες αντιγραφής, δημιουργίας αντιγράφων και image files και εξαγωγής αρχείων από μουσικά cd.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος, είναι απλό και λειτουργικό. Αποτελείται από ένα κεντρικό παράθυρο στο οποίο υπάρχουν κουμπιά για την κάθε μία εργασία που μπορείτε να εκτελέσετε και τα οποία σας οδηγούν στην αντίστοιχη φόρμα, όπου μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και ρυθμίσεις. 
Το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η χαμηλή κατανάλωση σε πόρους συστήματος, καθώς είναι ιδιαίτερα ελαφρύ.
Όσον αφορά στον τομέα των λειτουργιών το πρόγραμμα είναι πλήρες και υποστηρίζει εκτός από την εγγραφή CD/DVD και την εγγραφή Blu-ray discs, καθώς και την αντιγραφή από έναν δίσκο σε έναν άλλο.
Το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει image files από οπτικούς δίσκους CD/DVD, να τα εγγράψει στους αντίστοιχους δίσκους, καθώς και να τα μετατρέψει από έναν τύπο σε έναν άλλο.  
Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η δυνατότητα εξαγωγής αρχείων (cd ripping) από μουσικά cd και η αποθήκευσή τους σε αρχεία τύπου mp3, flac, ape, wma. Επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τα προαναφερθέντα αρχεία για την δημιουργία audio cd. 
Το προτείνουμε στην φορητή του έκδοση.Τοποθετήστετο σε ένα USB Flash Disk για να το χρησιμοποιείτε από εκεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
Αν το θέλετε πατήστε σχετικά πιο κάτω.

      windows x32
http://80smania-radio-plus.blogspot.gr/

Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.