ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Κατεβάστε αρχεία βίντεο ή μουσικής με το Freemake Video Downloader


Συγκαταλέγεται ως ένας  από τους καλύτερους downloaders αρχείων video. Με την βοήθειά του μπορείτε να κατεβάσετε
εύκολα και γρήγορα videos και τραγούδια, από τα YouTube, Facebook, Vimeo, κ.λ.π
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι καλαίσθητο και εύκολο στην χρήση. Το μεγαλύτερο μέρος καταλαμβάνεται από την λίστα των αρχείων που κατεβάζετε. Πάνω από αυτήν, υπάρχει το κουμπί Paste URL για να επικολλήσετε την διεύθυνση του αρχείου. Λίγο πιο δεξιά από αυτό, υπάρχουν κάποιες γρήγορες ρυθμίσεις που μπορείτε να επιλέξετε, για το κάθε αρχείο.
Μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα των αρχείων που θα κατεβάσετε καθώς και να τα μετατρέψετε απευθείας σε AVI, MKV, 3GP, MP3, iPod, iPhone, iPad, PSP ή Android.
Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την εξαγωγή του ηχητικού μέρους του αρχείου που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το YouTube και όποιο άλλο site υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα, για να κατεβάζετε τα τραγούδια της αρεσκείας σας.
Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που έχει σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προγράμματα, είναι η δυνατότητα αφαίρεσης των διαφημίσεων από τα videos του YouTube. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις και να τις αποθηκεύσετε ώστε να κατεβάζετε αρχεία κυριολεκτικά με ένα κλικ.
Το πρόγραμμα αυτό θα χρειαστεί εγκατάσταση  στον υπολογιστή σας και όσοι το προτιμήσετε θα πρέπει να προσεχθεί ΄διότι από ότι θυμάμαι θα επιχειρήσει να εγκαταστήσει και άλλα δεύτερα προγράμματα που πιθανόν δε τα θέλετε.Ξετικάρετε στα μικρά τετραγωνάκια αν τα δείτε
Επιπλέον διαθέτει και plugins για τον Firefox και τον Chrome κάτι το οποίο δεν το συνιστούμε διότι επιβαρύνονται οι browsers.

Κατεβάστε από ΕΔΩ
http://80smania-radio-plus.blogspot.gr/

Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.