ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Διαχείριση συμπιεσμένων αρχείων με το BandiZip

Το BandiZip είναι ένα πολύ αξιόλογο πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε, να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε
συμπιεσμένα αρχεία. Είναι πολύ ελαφρύ, πολύ γρήγορο και μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία, όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος, είναι απλό και λειτουργικό. Μοιάζει με το περιβάλλον του Windows Explorer, με τα αρχεία να εμφανίζονται στο δεξί του μέρος και στο αριστερό σε δενδροειδή διάταξη οι φάκελοι στους οποίους είναι οργανωμένα. Στο επάνω μέρος του ξεχωρίζει η εργαλειοθήκη με τις κύριες λειτουργίες του προγράμματος.
Το πρόγραμμα υποστηρίζει σχεδόν όλα τα είδη αρχείων συμπίεσης. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα. Αυτή επιτυγχάνεται χάρη στην αξιοποίηση των πολλαπλών πυρήνων των επεξεργαστών που διαθέτουν οι σύγχρονοι υπολογιστές.
Υποστηρίζεται επίσης η δημιουργία εκτελέσιμων συμπιεσμένων αρχείων. Τα αρχεία αυτά μόλις τα εκτελέσετε, εξάγουν τα περιεχόμενά τους, χωρίς την παρέμβαση κάποιου άλλου προγράμματος.
Ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ο διαχωρισμός των αρχείων σε τμήματα, των οποίων το μέγεθος ορίζετε εσείς. Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να εφαρμοσθεί και στα εκτελέσιμα συμπιεσμένα αρχεία.
Όσον αφορά στην ασφάλεια, εφαρμόζονται αλγόριθμοι ισχυρής κρυπτογράφησης AES256 και σας δίνεται η δυνατότητα να κλειδώσετε τα συμπιεσμένα αρχεία που δημιουργείτε με κάποιον κωδικό.
Το πρόγραμμα διατίθεται και σε portable έκδοση, έτσι ώστε να το τοποθετήσετε σε έναν φάκελο της επιλογής σας, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται και σε ένα USB Flash Disk και να το εκτελείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Αρχείο προς εγκατάσταση ΕΔΩ
Φορητή έκδοση ΕΔΩ

Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.